Víťazné kombinácie. Ovládnite umenie kombinovania byliniek a korenia.
Kvalitné bylinky a koreniny sú nevyhnutné pre každého kreatívneho kuchára. Pozrite si naše tipy, ako ich kombinovať, aby ste dosiahli čo najlepšiu chuť vašich jedál.

Pre kuchára sú bylinky a koreniny ako farby na palete umelca - musíte ich dobre premiešať, aby ste dosiahli požadovaný výsledok. Ak ste koreninami dobre zásobený, možnosti experimentov sú prakticky nekonečné. Tu sú niektoré osvedčené kombinácie od našich šéfkuchárov.


Kuracie mäso je mimoriadne univerzálne mäso s chuťou, ktorú môžete takmer úplne upravovať pomocou správnych bylín, korenia a spôsobov varenia. Podľa toho, ako ho okoreníte, môžete dať jedlu pocit skutočnej domácej, alebo autentickej ázijskej, mexickej alebo stredomorskej kuchyne.



Každý kus hovädzieho mäsa je iný, čo poskytuje kuchárom po celom svete nekonečnú inšpiráciu. Takže pomocou rôznych častí mäsa a techník môžete pripraviť nielen úplne iné pokrmy, ale aj šikovne kombinovať bylinky a koreniny. Ak nestačí klasický prístup „soľ a korenie podľa chuti“, v týchto nápadoch nájdete inšpiráciu od našich šéfkuchárov.



Morské a sladkovodné ryby, krevety, mušle alebo chobotnice - ryby a morské plody tvoria rozmanité menu, ktoré poteší tak dobrodružné typy, ako aj tých, ktorí uprednostňujú tradičné chute. Aké korenie môžete použiť?



Vegetariánske a vegánske stravovanie je na vzostupe, takže je naozaj dobre zistiť viac o ochutení zeleniny a strukovín. Ich prirodzená aróma často vyžaduje zložitú zmes byliniek a korenín, aby sa vytvorila správna chuť. Vychutnajte si inšpiráciu z najlepších svetových kuchýň a nájdite si svoju víťaznú kombináciu.


Grafika od spoločnosti Freepik zo stránok www.flaticon.com