Bôčik zapečený v zelenej šošovici s perlovou cibuľkou, tymiánom a bielym vínom

Suroviny
Bôčik zapečený v zelenej šošovici s perlovou cibuľkou, tymiánom a bielym vínom
−
+
€0.0
Bôčik
Bravčový bôčik bez kože
/g
3000.0 g
0%
Knorr Sypký prípr.na ochut.na bravčové 0,75kg
/g
45.0 g
0%
Morská soľ
/g
20.0 g
0%
Cukor
/g
10.0 g
0%
Olivový olej
/ml
80.0 ml
0%
Cibuľa, nakrájaná na kocky
/g
300.0 g
0%
Cesnak, kocky
/g
50.0 g
0%
Knorr Primerba Tymian 340g
/g
40.0 g
0%
Biele víno
/ml
500.0 ml
0%
Zelená šošovica
/g
1000.0 g
0%
Základný vývar
/ml
1000.0 ml
0%
Servírovanie
Perlové cibuľky
/g
200.0 g
0%
/
Bôčik
-
Bravčový bôčik bez kože 3000.0 g
-
Morská soľ 20.0 g
-
Cukor 10.0 g
-
Olivový olej 80.0 ml
-
Cibuľa, nakrájaná na kocky 300.0 g
-
Cesnak, kocky 50.0 g
-
Knorr Primerba Tymian 340g 40.0 g
-
Biele víno 500.0 ml
-
Zelená šošovica 1000.0 g
-
Základný vývar 1000.0 ml
Servírovanie
-
Perlové cibuľky 200.0 g
Príprava
-
Bôčik
- Bôčik ochutíme marinádou, soľou a cukrom.
- Preložíme do fólie a necháme odstáť v chladničke najmenej 24 hodín.
- Namarinovaný bôčik pečieme v rúre na 220 °C dozlatista.
- Na olivovom oleji osmažíme cibuľu, cesnak a pridáme Primerbu. Podlejeme bielym vínom a zredukujeme.
- Na plech G/N dáme namočenú šošovicu, osmaženú cibuľu a bôčik. Zalejeme vývarom, tesne zakryjeme a pečieme pri teplote 170 °C domäkka.
-
Servírovanie
- Naporciovaný bôčik ukladáme na šošovicu. Podávame s osmaženou perlovou cibuľkou. Pokrm posypeme mätou.