+

Bôčik

Servírovanie

  • Perlové cibuľky 200 g
  • Čerstvá mäta 1 zväzok
  1. Bôčik

    • Bôčik ochutíme marinádou, soľou a cukrom.
    • Preložíme do fólie a necháme odstáť v chladničke najmenej 24 hodín.
    • Namarinovaný bôčik pečieme v rúre na 220 °C dozlatista.
    • Na olivovom oleji osmažíme cibuľu, cesnak a pridáme Primerbu. Podlejeme bielym vínom a zredukujeme.
    • Na plech G/N dáme namočenú šošovicu, osmaženú cibuľu a bôčik. Zalejeme vývarom, tesne zakryjeme a pečieme pri teplote 170 °C domäkka.
  2. Servírovanie

    • Naporciovaný bôčik ukladáme na šošovicu. Podávame s osmaženou perlovou cibuľkou. Pokrm posypeme mätou.