+

Grilované kotlety

Zapekané paradajky

  • Panko strúhanka 60.0 g
  • Olivový olej 50.0 ml
  • Knorr Primerba Tymian 340g 10.0 g
  • Čierne olivy (nadrobno nakrájané) 20.0 g
  • Čerstvý tymian 15.0 g
  • Paradajky 700.0 g

Fazuľa s paradajkami

  1. Grilované kotlety

    • Naporciované kotlety ochuťte marinádou na bravčové mäso, potrite plátkami cesnaku a horčicou, pokropte olejom a nechajte chvíľu marinovať.
    • Grilujte na rošte alebo na grilovacej panvici.
  2. Zapekané paradajky

    • Z paradajok odrežte vrchnú časť.
    • Panko rozmiešajte solejom, tymianovou Primerbou, olivami a lístkami tymianu. Pripravenú mrveničku nasypte na paradajky a potom ich zapečte v rúre do momentu, kým nezískajú červenkastú zlatú farbu.
  3. Fazuľa s paradajkami

    • Na oleji nechajte zosklovatieť šalotku, pridajte stopkový zeler a po chvíli premiešajte s paradajkovým pretlakom a fazuľou. Podlejte šťavou z fazule a dochuťte soľou a čiernym korením. Ak bude šťavy zfazule málo, doplňte jej množstvo vodou.
  4. Podávanie

    • Grilované kotlety podávajte s pečenými paradajkami a fazuľou s paradajkami. Pokrm môžete obohatiť strúčikmi pečeného cesnaku a lístkami čerstvého tymianu.