Kofta kebab so šalátom z mladej pšenice

Suroviny
Kofta kebab so šalátom z mladej pšenice
−
+
€0.0
Kebab
Cibuľa, na jemno krájaná
/g
200.0 g
0%
Mletý hovädzí krk
/g
1200.0 g
0%
Mleté jahňacie pliecko
/g
200.0 g
0%
Koriander, nasekaný
/g
15.0 g
0%
Hladkolistý petržlen, nasekaný
/g
38.0 g
0%
Olivový olej
/g
15.0 g
0%
Soľ
/g
12.0 g
0%
Rímske korenie, mleté
/g
1.0 g
0%
Prášok do pečiva
/g
1.0 g
0%
Nové korenie, mleté 0,3 g
/g
0.0 g
0%
Hellmann's Kebab 842 g
/g
300.0 g
0%
Knorr Čierne korenie mleté z Vietnamu 500g
/g
5.0 g
0%
Knorr Paprika sladká zo Španielska 220 g
/g
10.0 g
0%
Šalát
Mladá pšenica
/g
250.0 g
0%
Červená cibuľa, nakrájaná
/g
50.0 g
0%
Redkvičky, nakrájané na julienne
/g
60.0 g
0%
Cviklový listový šalát
/g
5.0 g
0%
/
Kebab
-
Cibuľa, na jemno krájaná 200.0 g
-
Mletý hovädzí krk 1200.0 g
-
Mleté jahňacie pliecko 200.0 g
-
Koriander, nasekaný 15.0 g
-
Hladkolistý petržlen, nasekaný 38.0 g
-
Olivový olej 15.0 g
-
Soľ 12.0 g
-
Rímske korenie, mleté 1.0 g
-
Prášok do pečiva 1.0 g
-
Nové korenie, mleté 0,3 g
-
Hellmann's Kebab 842 g 300.0 g
-
Knorr Čierne korenie mleté z Vietnamu 500g 5.0 g
-
Knorr Paprika sladká zo Španielska 220 g 10.0 g
Šalát
-
Mladá pšenica 250.0 g
-
Červená cibuľa, nakrájaná 50.0 g
-
Redkvičky, nakrájané na julienne 60.0 g
-
Cviklový listový šalát 5.0 g
Príprava
-
Kebab
Vo veľkej miske zmiešame cibuľu, hovädzie a jahňacie mäso, koriander, petržlen, olivový olej, soľ, rascu, papriku, korenie, prášok do pečiva a nové korenie, kým sa nespoja. Vytvarujeme do kebabu a ogrilujeme. -
Šalát
Privedieme do varu vodu vo veľkom hrnci. Pridáme pšenicu a varíme, kým nie je al dente – trvá to 20–30 minút v závislosti na druhu pšenice. Uvarenú pšenicu scedíme a necháme úplne vychladnúť. Zmiešame s červenou cibuľou, sušenými paradajkami, petržlenom, redkvičkami a cviklovým listovým šalátom. Kebaby servírujeme na šaláte alebo vedľa šalátu s kebab omáčkou.