+

Kura

Cestíčko

  • Voda 100.0 ml
  • Soľ 10.0 g
  • Hladká múka 100.0 g
  • Vajcia 300.0 g
  • Olej 1500.0 ml

Fazuľka s prúchuťou cibule

  • Zelená fazuľa, celá 1000.0 g
  • Knorr Primerba Opečená Cibuľa 340g 35.0 g

Servírovanie

  • Hranolky 1200.0 g
  1. Kura

    Rezne očistíme, narežeme a rozložíme ako knižku, jemne naklepeme. Potrieme zmesou Primerba záhradné bylinky, položíme plátok syra a šunky. Mäso zložíme tak, aby bola plnka zakrytá.
  2. Cestíčko

    Zmiešame vajcia s vodou, múkou a soľou, zmes dôkladne vymiešame. Kura obalíme v strúhanke, potom v cestíčku a znova v strúhanke. Plytký plech G/N postriekame Ramou Combi, poukladáme obalené kúsky, znova postriekame Ramou Combi a pečieme 10 minút pri teplote 190°C.
  3. Fazuľka s prúchuťou cibule

    Uvarenú fazuľku vymiešame s primerbou opečená cibuľa, vložíme do konvekčnej rúry na parenie na 2 - 3 minúty, premiešame.
  4. Servírovanie

    Kura Cordou Bleu podávame s pripravenou slaninou fazuľkou a domácimi hranolkami. Ozdobíme lístkami z trebuľky