Kura Cordon Bleu

Suroviny
Kura Cordon Bleu
−
+
€0.0
Kura
Kuracie prsia
/g
1500.0 g
0%
Žltý syr
/g
200.0 g
0%
Varená šunka
/g
300.0 g
0%
Trebuľka
/g
10.0 g
0%
Cestíčko
Voda
/ml
100.0 ml
0%
Soľ
/g
10.0 g
0%
Hladká múka
/g
100.0 g
0%
Vajcia
/g
300.0 g
0%
Olej
/ml
1500.0 ml
0%
Fazuľka s prúchuťou cibule
Zelená fazuľa, celá
/g
1000.0 g
0%
Knorr Primerba Opečená Cibuľa 340g
/g
35.0 g
0%
Servírovanie
Hranolky
/g
1200.0 g
0%
/
Kura
-
Kuracie prsia 1500.0 g
-
Žltý syr 200.0 g
-
Varená šunka 300.0 g
-
Trebuľka 10.0 g
Cestíčko
-
Voda 100.0 ml
-
Soľ 10.0 g
-
Hladká múka 100.0 g
-
Vajcia 300.0 g
-
Olej 1500.0 ml
Fazuľka s prúchuťou cibule
-
Zelená fazuľa, celá 1000.0 g
-
Knorr Primerba Opečená Cibuľa 340g 35.0 g
Servírovanie
-
Hranolky 1200.0 g
Príprava
-
Kura
Rezne očistíme, narežeme a rozložíme ako knižku, jemne naklepeme. Potrieme zmesou Primerba záhradné bylinky, položíme plátok syra a šunky. Mäso zložíme tak, aby bola plnka zakrytá. -
Cestíčko
Zmiešame vajcia s vodou, múkou a soľou, zmes dôkladne vymiešame. Kura obalíme v strúhanke, potom v cestíčku a znova v strúhanke. Plytký plech G/N postriekame Ramou Combi, poukladáme obalené kúsky, znova postriekame Ramou Combi a pečieme 10 minút pri teplote 190°C. -
Fazuľka s prúchuťou cibule
Uvarenú fazuľku vymiešame s primerbou opečená cibuľa, vložíme do konvekčnej rúry na parenie na 2 - 3 minúty, premiešame. -
Servírovanie
Kura Cordou Bleu podávame s pripravenou slaninou fazuľkou a domácimi hranolkami. Ozdobíme lístkami z trebuľky