Orientálny bôčik v tempure
Ak chcete, aby bola tempura chrumkavá a jemná, udržiavajte cesto chladné pridaním kociek ľadu.

Suroviny
Orientálny bôčik v tempure
−
+
€0.0
Bôčik
Knorr Sambal Manis Omáčka chilli a sója 1L
/ml
370.0 ml
0%
Pasta Gochujang
/g
30.0 g
0%
Knorr Karí pasta červená
/g
40.0 g
0%
Javorový sirup
/g
20.0 g
0%
Tmavá sójová omáčka
/ml
20.0 ml
0%
Bravčový bôčik bez kože
/g
800.0 g
0%
Tempura
Cesto tempura
/g
200.0 g
0%
Curry
/g
10.0 g
0%
Olej Na Smaženie
/
0.0
0%
Studená voda
/ml
200.0 ml
0%
Servírovanie
Tmavá sójová omáčka
/ml
400.0 ml
0%
Šalotka Na Ozdobenie
/
0.0
0%
Cervená Cili Paprička Na Ozdobenie
/
0.0
0%
Limetka Na Ozdobenie
/
0.0
0%
/
Bôčik
-
Pasta Gochujang 30.0 g
-
Knorr Karí pasta červená 40.0 g
-
Javorový sirup 20.0 g
-
Tmavá sójová omáčka 20.0 ml
-
Bravčový bôčik bez kože 800.0 g
Tempura
-
Cesto tempura 200.0 g
-
Curry 10.0 g
-
Olej Na Smaženie
-
Studená voda 200.0 ml
Servírovanie
-
Tmavá sójová omáčka 400.0 ml
-
Šalotka Na Ozdobenie
-
Cervená Cili Paprička Na Ozdobenie
-
Limetka Na Ozdobenie
Príprava
-
Bôčik
- Rozmiešajte prísady a namarinujte bôčik.
- Namarinovaný bôčik preložte do vákuových vreciek a vložte ho na niekoľko hodín do chladničky.
- Varte pri teplote 72 °C viac ako 24 hodín. Potom ho zaťažte niečím ťažkým a nechajte vychladnúť.
- Rozdeľte bôčik na malé obdĺžniky.
-
Tempura
- Rozmiešajte zložky tempury. Nakrájaný a vychladený bôčik ponorte do studenej tempury.
- Smažte vo veľkom množstve tuku, až kým nebude chrumkavý a nezíska zlatú farbu.
-
Servírovanie
- Bôčik podávajte s omáčkami: S majonézou na dekoráciu, sbarbecue omáčkou a tmavou sójovou omáčkou. Ozdobte šalotkami, červenou čili papričkou a limetkou.