+

Bôčik

Tempura

  • Cesto tempura 200 g
  • Curry 10 g
  • Olej na smaženie
  • Studená voda 200 ml

Servírovanie

  1. Bôčik

    • Rozmiešajte prísady a namarinujte bôčik.
    • Namarinovaný bôčik preložte do vákuových vreciek a vložte ho na niekoľko hodín do chladničky.
    • Varte pri teplote 72 °C viac ako 24 hodín. Potom ho zaťažte niečím ťažkým a nechajte vychladnúť.
    • Rozdeľte bôčik na malé obdĺžniky.
  2. Tempura

    • Rozmiešajte zložky tempury. Nakrájaný a vychladený bôčik ponorte do studenej tempury.
    • Smažte vo veľkom množstve tuku, až kým nebude chrumkavý a nezíska zlatú farbu.
  3. Servírovanie

    • Bôčik podávajte s omáčkami: S majonézou na dekoráciu, sbarbecue omáčkou a tmavou sójovou omáčkou. Ozdobte šalotkami, červenou čili papričkou a limetkou.