Šalát s grilovanou pečeňou a jahodovou zálievkou
Morčaciu pečeň môžete nahradiť hydinovou alebo teľacou pečeňou.

Suroviny
Šalát s grilovanou pečeňou a jahodovou zálievkou
−
+
€0.0
Pečeň
Morčacia pečeň
/g
1000.0 g
0%
Olej
/ml
100.0 ml
0%
Soľ
/g
15.0 g
0%
Knorr Čierne korenie mleté z Vietnamu 500g
/g
5.0 g
0%
Šalát
Jahody
/g
600.0 g
0%
Žltý melón
/g
800.0 g
0%
Brusnice
/g
200.0 g
0%
Zväzok šalátov
/g
200.0 g
0%
Jahodová zálievka
Knorr zálievka GRÉCKA 700 g
/g
35.0 g
0%
Ocot Balsamico
/ml
60.0 ml
0%
Jahodová zálievka
/g
150.0 g
0%
Voda
/ml
200.0 ml
0%
Med
/g
30.0 g
0%
Olivový olej
/ml
100.0 ml
0%
/
Pečeň
-
Morčacia pečeň 1000.0 g
-
Olej 100.0 ml
-
Soľ 15.0 g
-
Knorr Čierne korenie mleté z Vietnamu 500g 5.0 g
Šalát
-
Jahody 600.0 g
-
Žltý melón 800.0 g
-
Brusnice 200.0 g
-
Zväzok šalátov 200.0 g
Jahodová zálievka
-
Knorr zálievka GRÉCKA 700 g 35.0 g
-
Ocot Balsamico 60.0 ml
-
Jahodová zálievka 150.0 g
-
Voda 200.0 ml
-
Med 30.0 g
-
Olivový olej 100.0 ml
Príprava
-
Pečeň
- Morčaciu pečeň usmažte na stolovom grile alebo panvici, ochuťte soľou a čiernym korením.
- Nakrájajte na menšie kusy a odložte na teplé miesto.
-
Šalát
- Ovocie očistite a nakrájajte na ľubovoľné tvary, aby ho bolo možné podávať kšalátu.
- Šaláty opláchnite a osušte.
-
Jahodová zálievka
- Grécku šalátovú zálievku premiešajte s balzamikovým octom, jahodovou zálievkou, vodou a medom. Všetko rozmixujte vmixéri, po chvíli pridajte olivový olej a celý čas mixujte.
-
Podávanie:
- Na tanieri pripravte zostavu z ovocia, šalátov a vlažnej pečene.
- Všetko pokropte pripravenou zálievkou.
- Pokrm ozdobte čipsami zo slaniny, púdrom zcvikly a nadrobno drvenou slaninou.