Suroviny

+

Zubáč

Omáčka

  • Šalotka (drobné kocky) 80.0 g
  • Voda 1200.0 ml
  • Knorr Citrónová omáčka 0,8kg 190.0 ml
  • Smotana na šľahanie 33% 200.0 ml
  • Soľ 10.0 g
  • Cukor 5.0 g
  • Knorr Čierne korenie mleté z Vietnamu 500g 5.0 g

Tortellini

  • Tortellini so špenátom, mrazené alebo chladené 2000.0 g
  • Čerstvý špenát 200.0 g

Servírovanie

  • Citrón 200.0 g
  • Paradajky koktejlové 500.0 g

Príprava

  1. Zubáč

    • Filety rozdeľte na 10rovnakých častí, ochuťte marinádou a opečte na oleji.
  2. Omáčka

    • Šalotku nechajte zľahka zosklovatieť na tuku. V horúcej vode rozmiešajte citrónovo-maslovú omáčku, povarte, pridajte Ramu 31%, odstavte a dochuťte soľou.
  3. Tortellini

    • V osolenej vode uvarte taštičky tortellini, preceďte (vodu z varenia nevylievajte) a premiešajte s očisteným špenátom. Všetko spojte s citrónovou omáčkou a zľahka zohrejte.
    • Ak je to potrebné, pridajte trochu vody, v ktorej sa taštičky varili.
  4. Servírovanie

    • Ošúpte citrón, nakrájajte na rezy a zľahka skaramelizujte na panvici s malým množstvom cukru.
    • Paradajky prekrojte a ochuťte čerstvým mletým korením, potom upečte v rúre.
    • Tortellini podávajte s omáčkou a sošpenátom v hlbokom tanieri.
    • Ozdobte rezmi citróna a kúskami upečenými paradajkami. Navrch položte zubáča.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu