Menu

Suroviny

+

Krém

Servírovanie

  • Lístky mäty 15.0 g
  • Kyslá smotana

Skôr ako privítame jar, doprajte si zeleň napríklad formou jemného krému z hrášku a mäty. Polievku môžeme doplniť niekoľkými kúskami pokrájaného syra Feta.

...

Príprava

  1. Krém

    • Na tuku krátko opečieme cibuľu s cesnakom, pridáme pokrájaný zemiak, zalejemevodou pridáme zeleninový bujón a privedieme do varu. Varíme pár minút, kým zemiaky nezmäknú.
    • Pridáme hrášok a petržlenovú vňať, necháme spolu 3 minúty povariť, vhodíme stonky z otrhanej mäty a polievku rozmixujeme tyčovým mixérom, prilejemesmotanu na vareniea dochutíme soľou.
  2. Servírovanie

    • Polievku nalejeme do misky alebo taniera, doplníme kyslou smotanou a ozdobíme lístkami mäty.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu