UFS Academy
Portál pre školenia profesionálnych kuchárov s najnovšími kurzami.
Začnite teraz: Pozrite sa na všetky videá!
Získajte neobmedzený prístup k nášmu online kulinárskemu portálu s najnovšími školeniami pre profesionálnych kuchárov – videá sú natočené a vytvorené so šéfkuchármi z celého sveta! Nemusíte sa báť času. Takmer všetky videá nie sú dlhšie ako 2 minúty. Vieme, že máte nabitý pracovný program.
Všetky videá sú bez reklám, ale musíte byť registrovaným užívateľom. Tieto online video kurzy sú iba pre profesionálnych kuchárov a šéfkuchárov. Zaregistrujte sa a začnite s video kurzom "Umenie servírovania jedla" alebo "Dokonalé talianske cestoviny".
Úvod do varenia
Ovládnite kulinárske základy a základné kuchárske techniky v týchto úvodných školeniach.
-
Duševné zdravie v kuchyni
Práca v profesionálnej kuchyni reštaurácií a gastro podnikov je náročná. Dlhé hodiny môžu viesť k fyzickému aj psychickému vyče...
-
Umenie servírovania jedla
Naučte sa umeniu, ktoré sa skrýva za servírovaním pokrmov od šéfkuchára Coetzeeho v tomto BEZPLATNOM školení. Získajte jedinečn...
-
Steak: Opracovanie, zrenie a pečenie
Naučte sa, ako získať najlepšie mäso. Opracujte, pripravte a upečte nádherný steak vďaka tipom v bezplatnom školení našich šéfk...
-
Sous Vide
Ponorte sa do tajov prípravy Sous Vide so šéfkuchárom Jonathanom Duikerom a jeho video receptami na fantastickú, krehkú sous-vi...
-
Mise En Place
Mise En Place sa prekladá ako „všetko na svojom mieste“. Keď máte všetko vybavenie a ingrediencie pripravené na použitie, pracu...
-
Omáčky
Každý začínajúci kuchár vie, že väčšina jedál sa nezaobíde bez skvelej omáčky. Existujú stovky druhov omáčok, ale táto séria vi...
-
Fermentácia
Skúste si vyrobiť vlastnú colu alebo zázvorové pivo (zázvorovú fermentovanú limonádu) a ponúknite svojim zákazníkom chutnú alte...
-
Kalkulácia nákladov na potraviny a maximalizácia zisku
Náklady na potraviny alebo "food cost" sa líšia z rôznych dôvodov. Vedieť, ako šikovne nakupovať a používať potraviny, vás môže...
-
Bezpečnosť a hygiena v reštaurácii
Pre profesionálnych kuchárov by čistá kuchyňa mala byť vždy najvyššou prioritou. Sledujte tieto videá, vďaka ktorým bude vaše p...
Praktická teória a metódy
Ako dobre poznáte kuchárske techniky? V týchto videách sa pozrieme na kuchársku teóriu a metódy, ako je výroba cestovín, príprava vývaru a fondu.
-
Emulzie a gely
Naučte sa, ako pripraviť pokrmy, rovnako ako aj techniky a prísady, ktoré sú za procesom emulgácie. Pozrite si školenie od dvoc...
-
Dokonalé talianske cestoviny
Pripravte cestoviny od začiatku do konca ako pravý Talian! Zoznámte sa s talianskou kuchyňou a výrobou dokonalých tagliatelle! ...
Pokročilé techniky varenia
Ovládáte už základy prípravy jedál a varenia? Potom je čas zamerať sa na zvládnutie pokročilých techník varenia.
-
Varenie so sifónovou flašou
Zlepšite svoje zručnosti vo varení so sifónovou flašou v tomto online školení pre profesionálnych kuchárov ZDARMA! Osvojte si š...
-
Severská kuchyňa
Výkonný šéfkuchár Matt Young predstavuje veľkolepé recepty inšpirované severskou kuchyňou! Následujte jeho kuchárske rady a tec...
-
Suflé
Získajte tipy od šéfkuchárov, ako pripraviť suflé. Absolvujte online kurz pre kuchárov od dvoch skutočných profesionálov ZADARM...
-
Umenie grilovania
Objavte nové techniky grilovania s týmto bezplatným kurzom od šéfkuchárov pre šéfkuchárov. Dotiahnite grilovanie k dokonalosti!...
-
Voňavé a číre základné fondy
Šéfkuchár Jean van der Westhuizen vás detailne prevedie prípravou a varením fondov, ktoré využijete v stovkách jedál v reštaur...
-
Zužitkovať všetko
Techniky, ako zužitkovať všetko a vytvoriť jedinečné a chutné jedlá, a pritom zaistiť udržateľnosť - pripravte obličky, pečeň a...
Klasické pokrmy
Každý kuchař by měl ovládat klasická jídla! Vraťte se k základům v této sérii videí o klasických pokrmech.
-
Klasické pokrmy: Vajcia
V tomto kurze vám šéfkuchár Vusi a šéfkuchár Alex ukážu, ako pripraviť omelety, varené a miešané vajíčka, a tiež pokročilejšie ...
-
Klasické pokrmy - príprava
Chcete odborný rýchlokurz základov profesionálnej kuchyne, napríklad prečo potrebujete pracovný plán a aká je sila korenia? Skú...
-
Klasické pokrmy: Dezerty
Dezerty sú dôležitou súčasťou jedálneho lístka väčšiny reštaurácií a dokážu generovať slušný príjem. Šéfkuchár Vusi vás naučí p...
-
Klasické pokrmy: Prílohy
Prílohy sú rovnako dôležité ako hlavné jedlá. Pozrite si tieto video školenia a naučíte sa recepty na chutné prílohy. Niektoré ...
-
Klasické pokrmy: Cestoviny & Ryža
Väčšina profesionálnych kuchárov uvarí tieto bežné jedlá počas svojej kariéry mnohokrát. Máme pre vás jednoduché tipy na prípra...
-
Klasické pokrmy: Kurča
V tejto sérii vás šéfkuchár Vusi naučí ako jednoducho pripraviť známe recepty na kuracie jedlá. Sledujte tieto videá a pridajte...
-
Klasické pokrmy: Morské plody
Chceli by ste zaradiť ďalšie klasické jedlá z morských plodov do menu vašej reštaurácie? Prihláste sa do týchto online video ku...
-
Klasické pokrmy: Mäso
Hlavné jedlá z rôznych druhov mäsa sú vynikajúce, ak sú uvarené správne. Ale stačí jeden chybný krok a rýchlo stratia svoju pr...
-
Klasické pokrmy : Polievky
Chcete sa naučiť, ako pripraviť tri veľmi odlišné, ale lahodné druhy polievky: consommé, zemiakovo-pórovú a vaječnú? Postupujte...
-
Klasické pokrmy : Zeleninové polievky
Šéfkuchár Vusi vám ukáže, ako pripravovať klasické zeleninové polievky. Objavte, ako kombinovať zeleninu, mäso, smotanu a ďalši...
-
Klasické pokrmy: Vegetariánske jedlá
Šéfkuchár Vusi predvedie, ako pripraviť niektoré obľúbené jedlá bez mäsa. Tie tvoria vynikajúce prílohy k jedlám.
Ázijská kuchyňa
Ázijská kuchyňa je jednou z najobľúbenejších kuchýň na svete! V týchto kurzoch varenia ázijských jedál sa naučíte pripravovať ázijské recepty priamo od profesionálneho šéfkuchára.
Európska kuchyňa
Plánujete pridať do svojho menu európske špeciality? Pozrite sa najprv určite na tieto video kurzy a naučte sa pripravovať európske recepty.
-
Cestoviny - donáška & so sebou
V tomto kurze šéfkuchár Alex Hall vysvetľuje, ako je možné cestovinové pokrmy použiť vo vašej ponuke so sebou a pri donáške. Po...
-
Španielske TAPAS - s vôňou dreva, dymu a ohňa
Španielske tapas to nie sú len španielske jednohubky, ale v širšom slova zmysle kultúra stravovania. Ukážeme vám, ako údené a g...
-
Talianska kuchyňa: vôňa Piemonte
Preskúmajte tajomstvo tradičnej talianskej kuchyne z oblasti Piemonte s Unilever Food Solutions. Bezplatný online kurz pre kuch...
Špeciálne príležitosti
V tejto sérii videí sa dozviete, ako pripravovať sezónne recepty a pokrmy pre špeciálne príležitosti.
Rastlinná kuchyňa
Varenie rastlinných pokrmov je stále viac trendy. Nezabudnite si pozrieť tieto školenia s inšpiratívnymi vegetarianskými a vegánskymi receptami..
-
Neodolatelná zelenina
V tejto sérii videí nám šéfkuchári René-Noel Schiemer, Eric Chua a Maurits Van Vroenhoven ukazujú, ako premeniť najbežnejšiu a ...
-
Zero waste menu
V tomto kurze vás šéfkuchár Craig Elliot, šéfkuchár Thais Jimenez, šéfkuchár Joanne Limoanco Gendrano a šéfkuchár Ronald van-de...
-
Klasické pokrmy : Polievky
Chcete sa naučiť, ako pripraviť tri veľmi odlišné, ale lahodné druhy polievky: consommé, zemiakovo-pórovú a vaječnú? Postupujte...
-
Klasické pokrmy : Zeleninové polievky
Šéfkuchár Vusi vám ukáže, ako pripravovať klasické zeleninové polievky. Objavte, ako kombinovať zeleninu, mäso, smotanu a ďalši...
-
Objavte chute rastlinnej stravy
Naučte sa vegánske a rastlinné kuchárske postupy v tomto kuchárskom kurze rastlinného varenia s vegánskou šéfkuchárkou Michelle...
-
Umenie vegánskej kuchyne
Nechajte sa inšpirovať exkluzívnymi vegánskymi nápadmi a technikami! Bezplatné školenie so šéfkuchárkou Andreou Waters v Unilev...
-
Zo zahrady priamo na stôl
Využite lokálne sezónne potraviny, je to jednoduché a skvelé varenie. Ochutnajte organické varenie so šéfkuchárom Maritzom s je...
-
Neodolatelná zelenina
V tejto sérii videí nám šéfkuchári René-Noel Schiemer, Eric Chua a Maurits Van Vroenhoven ukazujú, ako premeniť najbežnejšiu a ...
-
Zero waste menu
V tomto kurze vás šéfkuchár Craig Elliot, šéfkuchár Thais Jimenez, šéfkuchár Joanne Limoanco Gendrano a šéfkuchár Ronald van-de...
Reštaurácia
Prevádzka reštaurácie a servisu je dôležitou súčasťou každého gastro podnikania. Táto séria videí vám ukáže, ako lepšie obslúžiť vašich zákazníkov.
Masterclasses
-
Digitálny marketing : Ako vytvoriť webové stránky pre reštauráciu
Zistite, ako digitálny marketing môže skutočne pomôcť vašej reštaurácii či gastro prevádzke. Tento kurz vám prináša odborné rad...
-
Digitálny Marketing : Sociálne média a sociálne siete pre reštaurácie
Digitálny marketing môže skutočne pomôcť vašej reštaurácii. Tento kurz vám poskytne marketingové rady týkajúce sa výberu správn...
-
Fotografovanie jedla na sociálne siete
Získajte najnovšie tipy pre fotografovanie jedla v tomto online kuchárskom školení ZDARMA - od správneho osvetlenia po styling ...