Menu

Suroviny

+

Krokety

Omáčka

  • Hellmann's DECORATIVE Majonéza 3l 600.0 g
  • Sterilizované uhorky 100.0 g
  • Šampiňóny sterilizované (drobné kocky) 100.0 g
  • Strúhaný chren
  • Šalát mix
  • Červená reďkovka 100.0 g
  • Vajcia 250.0 g
  • Korenie čierne mleté 5.0 g

Servírovanie

  • Šalát mix 300.0 g

Zoznámte sa s receptom na domáce zemiakové krokety. Plňte ich ľubovolnou náplňou alebo ich podávajte bez plnky, ale nikdy nezabudnite na studenú omáčku. Krokety možno podávať ako hlavné jedlo alebo prílohu. V bufete tak ideálne nahrádzajú klasické hranolčeky.

...

Príprava

  1. Krokety

    • Zmes na zemiakovú kašu spojte s múkou, zalejte teplou vodou, premiešajte a nechajte vychladnúť.
    • Potom pridajte 3 vajcia, vymieste cesto a utvorte krokety naplnené syrom.
    • Krokety obaľte vo vajci, panko strúhanke a upražte vo vyššej vrstve tuku alebo vo fritéze pri teplote 150 °C.
  2. Omáčka

    • Všetky zložky na omáčku nakrájajte na drobné kocky, kôpor nasekajte. Všetko spojte s Hellmann΄s Majolenkou a ochuťte podľa vlastnej potreby.
  3. Servírovanie

    • Krokety podávajte s kytičkou šalátu a porciou omáčky.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu