Menu

Suroviny

+

Recept:

Podávanie:

  • Šťavel, listy

Príprava

  1. Recept:

    • Ryžu uvarte v osolenej vode. Nechajte odkvapkať a vychladnúť. Zmiešajte s olivovým olejom a brusnicami. Dochuťte podľa chuti.
    • Rib eye vložte do marinády pripravenej z oleja, whisky a grilovacieho korenia. Nechajte marinovať 2-3 hodiny a potom grilujte podľa potreby.
    • Grilované papriky zmiešajte s olejom, horčicou a cesnakom. Pridajte med, francúzsku horčicu, oba druhy tekutých esencií a petržlenovú vňať. Prešľahajte a okoreňte podľa chuti.
    • Červenú repu opečieme, rozpolíme a ochutíme olivovým olejom a tymianom.
    • Uhorku pozdĺžne rozrežte na štyri časti, vyrežte časť so semienkami a zvyšok uhorky nakrájajte šikmo na pásiky.
  2. Podávanie:

    • Do hlbokej misy naaranžujte listy šalátu, pridajte ryžu, uhorku, reďkovky, červenú repu, avokádo, granátové jablko a omáčku z grilovanej papriky.
    • Ozdobte lístkami šťaveľa.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu