Menu
Unilever Food Solutions » Domov
  • Domov
  • Inšpirácie šéfkuchára
    • Food cost kalkulačka
  • Recepty
  • Produkty
    • Viac produktov
    • Bujóny, korenie a šalátové dressingy
    • Čaje a instantné nápoje
    • Majolenky, tatárske omáčky a dressingy
    • Omáčky, šťavy a zápražky
    • Polievky, závarky a vložky
    • Prílohy a cestoviny
    • Základy
  • O nás
    • Kontakty na obchodný tím
  • Kontakty
  • {query} v produktoch
  • {query} v receptoch
  • {query} v inom
všetkom
    • Môj účet
    • Kontakty
    • Odhlásiť sa
  1. Domov
  2. Inšpirácie pre kuchárov | Unilever Food Solutions
  3. Tipy a triky pre gastronómiu
  1. Inšpirácie pre kuchárov | Unilever Food Solutions

Tipy a triky pre gastronómiu

Užitočné rady, ktoré by sa vám mohli hodiť v kuchyni.

  • Ako vytvoriť webovú stránku pre vaše gastronomické služby? Ako vytvoriť webovú stránku pre vaše gastronomické služby?
    Tipy a triky pre gastronómiu

    Ako vytvoriť webovú stránku pre vaše gastronomické služby?

    Zákazníci požadujú, aby mali reštaurácie svoje webové stránky, na ktorých môžu nájsť ponuku jedla a urobiť si on-line reze...

  • Tipy pre reštaurácie, ako využiť sociálne médiá Tipy pre reštaurácie, ako využiť sociálne médiá
    Tipy a triky pre gastronómiu

    Tipy pre reštaurácie, ako využiť sociálne médiá

    Získajte zo svojej stratégie využívania sociálnych médií maximum pomocou týchto osvedčených postupov. Pozrieme sa na popredné p...

  • Ako spravovať účty Facebook a Instagram v reštaurácii? Ako spravovať účty Facebook a Instagram v reštaurácii?
    Tipy a triky pre gastronómiu

    Ako spravovať účty Facebook a Instagram v reštaurácii?

    Hŕstka užitočných tipov, ktoré z vás okamžite urobia majstra sociálnych médií. Veľa štastia!

  • Knorr Quadrucci - Fliačky 3kg Knorr Quadrucci - Fliačky 3kg
    Objednať

    Knorr Quadrucci - Fliačky 3kg

    Viac produktov
  • Knorr Sušené paradajky 750 g Knorr Sušené paradajky 750 g
    Objednať

    Knorr Sušené paradajky 750 g

    Viac produktov
  • Umenie prijať sťažnosť Umenie prijať sťažnosť
    Tipy a triky pre gastronómiu

    Umenie prijať sťažnosť

    Sťažnosť, kritika alebo negatívny komentár – to sa môže stať v každej reštaurácii. Ako reagovať na sťažnosť, aby ste nestratili...

  • Bravčové koleno sous-vide pripravené po bavorsky so zemiakovo-špargľovou kašou Bravčové koleno sous-vide pripravené po bavorsky so zemiakovo-špargľovou kašou
    Recept

    Bravčové koleno sous-vide pripravené po bavorsky so zemiakovo-špargľovou kašou

    Použitá technika dovoľuje pripraviť šťavnaté a krehké bravčové koleno. Takto pripravené mäso môžete skladovať v chladničke dlhš...

  • Umenie prípravy mäsa Umenie prípravy mäsa
    Tipy a triky pre gastronómiu

    Umenie prípravy mäsa

    Kulinárske rady ako pripraviť jemné, krehké a šťavnaté mäso.

  • Konfitované stehno z farmárskeho kurčaťa podávané s kukuričným pyré a popcornom
    Recept

    Konfitované stehno z farmárskeho kurčaťa podávané s kukuričným pyré a popcornom

    Pomaly varené mäso v tuku, si uchováva svoju chuť a je fantastické. Ponúknite Vašim hosťom konfitované stehno z farmárskeho kur...

  • Lacné, ale chutné suroviny, ktoré vám pomôžu znížiť náklady spojené s prípravou jedál

    Lacné, ale chutné suroviny, ktoré vám pomôžu znížiť náklady spojené s prípravou jedál

    Tipy a triky pre gastronómiu

    Nižšie náklady na suroviny vynaložené za účelom prípravy jedál s tým, aby hotové jedlo chutilo rovnako dobre a bolo rovnako kvalitné — tak to rozhodne áno! Tie správne metódy prípravy a určité umenie, ako jedlo dochutiť je všetko, čo potrebujete na vytvorenie vynikajúcich pokrmov z múky, zeleniny alebo krupice. Pozrite si naše tipy a privítajte vo svojej kuchyni suroviny, ktoré vôbec nezaťažia váš rozpočet.

  • Michelinské hviezdy - ako ich získať?

    Michelinské hviezdy - ako ich získať?

    Tipy a triky pre gastronómiu

    Michelinská hviezda je jednou z najprestížnejších čestných ocenení pre reštauráciu a jej získanie je snom každého kuchára. Znamená to vyvrcholenie ich práce na koncepcii reštaurácie a kuchári s hviezdičkou získajú okamžité uznanie na medzinárodnej scéne. Ako získať toto prestížne ocenenie?

  • Polotovary vo vašej kuchyni. Ako ich najlepšie využiť?

    Polotovary vo vašej kuchyni. Ako ich najlepšie využiť?

    Tipy a triky pre gastronómiu

    Polotovary sú rozpracované suroviny, ktoré vyžadujú ďalšie tepelné spracovanie. Používame ich už roky — jedná sa o vopred nakrájané mäso, rybie filety alebo očistenú a pokrájanú zeleninu - buď čerstvú a vákuovo balenú alebo zmrazenú. Medzi polotovary patria tiež koreniace zmesi, nakladaná zelenina a hotové vývary a omáčky.

  • Smernica o jednorazových plastoch  — ako ovplyvní potravinársky priemysel?

    Smernica o jednorazových plastoch — ako ovplyvní potravinársky priemysel?

    Tipy a triky pre gastronómiu

    Od júna 2019 platí smernica EP a Rady EÚ 2019/904 o obmedzení dopadu niektorých plastových výrobkov na životné prostredie (tzv. SUP - o jednorázových plastoch), ktoré majú obmedziť nepriaznivý dopad plastových výrobkov na životné prostredie. Členské štáty majú povinnosť implementovať, čiže uviesť do účinnosti predpisy nevyhnutné na dosiahnutie súladu s touto smernicou do 3.7.2021. Slovenská republika momentálne na implementácii stále pracuje a predpokladá sa, že zákon transponujúci túto smernicu bude prijatý do uvedeného dátumu 3.7.2021. Čo bude znamenať prijatie tohto zákona v praxi pre zariadenia spoločného stravovania, ktoré ponúkajú jedlá so sebou alebo ich rozvážajú?

  • Možnosti gastro obalů pro jídla s sebou a k rozvozu

    Možnosti gastro obalů pro jídla s sebou a k rozvozu

    Tipy a triky pre gastronómiu

    Výber správneho druhu gastro obalu je dôležitejší, ako si myslíte. Zákazníci majú určité očakávania, čo sa týka jedál, ktoré im doveziete až domov: chcú jedlo, ktoré má tú správnu teplotu, aby sa jednotlivé zložky pokrmu nepomiešali, a obaly, ktoré nezaťažujú životné prostredie. Splnenie všetkých týchto očakávaní môže byť určujúcim faktorom spokojnosti zákazníkov s objednávkami. Pozrite sa, aké gastro obaly sú k dispozícii na trhu a ktoré sú pre vás tie najvhodnejšie

  • Ako na čistý a číry vývar na polievku

    Ako na čistý a číry vývar na polievku

    Tipy a triky pre gastronómiu

    Voňavý a číry vývar sú pýchou každej reštaurácie. Tu nájdete niekoľko tipov od našich šéfkuchárov, ktoré vám pomôžu zbaviť sa všetkých nečistôt.

  • Ako vytvoriť webovú stránku pre vaše gastronomické služby?

    Ako vytvoriť webovú stránku pre vaše gastronomické služby?

    Tipy a triky pre gastronómiu

    Zákazníci požadujú, aby mali reštaurácie svoje webové stránky, na ktorých môžu nájsť ponuku jedla a urobiť si on-line rezerváciu. Pohodlie je dnes to najdôležitejšie! Našťastie vytvorenie webovej stránky nie je také zložité. Nasledujúcich 7 krokov vám ukáže, ako vytvoriť dokonalé webové stránky, ktoré vám pomôžu zvýšiť počet objednávok a rezervácií.

  • Tipy pre reštaurácie, ako využiť sociálne médiá

    Tipy pre reštaurácie, ako využiť sociálne médiá

    Tipy a triky pre gastronómiu

    Získajte zo svojej stratégie využívania sociálnych médií maximum pomocou týchto osvedčených postupov. Pozrieme sa na popredné platformy sociálnych sietí, na ktorých nájdeme tipy na pomoc s rozšírením základne vašich fanúšikov na Facebooku a Instagrame, ako aj so zvýšením počtu stravníkov a objednávok.

  • Spôsoby zahustenia omáčok

    Spôsoby zahustenia omáčok

    Tipy a triky pre gastronómiu

    Ak bude vaša omáčka riedka, vylejete ju do umývadla? Predtým, ako to urobíte, vyskúšajte tieto techniky a prísady, ktoré vám pomôžu omáčku zachrániť.

  • Základné omáčky

    Základné omáčky

    Tipy a triky pre gastronómiu

    Mnoho kuchárov považuje výrobu omáčok za skutočnú skúšku kuchárskych schopností. Zdá sa to oprávnené, pretože príprava hladkej, stabilnej a lahodnej omáčky si vyžaduje talent a skúsenosti. Preto vám ponúkame niekoľko informácií o základných omáčkach, ktoré by mal každý z nás poznať.

  • Hosť alebo šéfkuchár? Pár slov o úprave jedál podľa vlastnej chuti

    Hosť alebo šéfkuchár? Pár slov o úprave jedál podľa vlastnej chuti

    Tipy a triky pre gastronómiu

    Koncept spočívajúci v tom, že umožníme hosťom, aby si sami vybrali ingrediencie do svojho pokrmu nie je nový — nakoniec, takto vždy fungovali bufetové reštaurácie alebo pizzerie (kde si môžete vybrať svoje vlastné prísady na pizzu). Tento prístup si však len v poslednej dobe získava popularitu aj v iných typoch reštaurácií. Ako sa ukazuje, mnohí hostia očakávajú, že budú mať možnosť svoj pokrm personalizovať – dotvoriť si ho podľa svojej vlastnej chuti.

  • Nápady ako aranžovať jedlo na tanieri — čo použiť na ozdobenie?

    Nápady ako aranžovať jedlo na tanieri — čo použiť na ozdobenie?

    Tipy a triky pre gastronómiu

    Všetci si pamätáme na kvety vytvorené z plátkov mrkvy — našťastie sú však tieto časy už dávno preč. Dnes existuje veľa sofistikovanejších spôsobov ako ozdobiť tanier a šéfkuchári musia byť v tejto oblasti nesmierne kreatívni. Ktoré produkty môžete použiť na to, aby ste zvýraznili charakter vášho pokrmu?

  • Základné pravidlá narábania s odpadom v reštaurácii

    Základné pravidlá narábania s odpadom v reštaurácii

    Tipy a triky pre gastronómiu

    Ako narábať s odpadom, aby sa znížil jeho škodlivý vplyv a ako optimalizovať náklady?

  • Nízkokalorické dezerty

    Nízkokalorické dezerty

    Tipy a triky pre gastronómiu

    Stále viac hostí sa obáva kalórií v potravinách. Preto sú potravinárske podniky ponúkajúce „diétne sladkosti“ čoraz obľúbenejšie. Ako uspokojiť sladké chuťové poháriky hostí bez toho, aby porušili diétu?

  • Obilniny vo vašej kuchyni - aké druhy môžete použiť?

    Obilniny vo vašej kuchyni - aké druhy môžete použiť?

    Tipy a triky pre gastronómiu

    Cereálie sa používajú na výrobu ingrediencií, ktoré sú nevyhnutné v každej kuchyni: múka, krúpy, cestoviny, knedle, rezance, chlieb, pečivo a cukrovinky. Čo by ste mali vedieť o obilninách?

  • Environmentálne povedomie - ako môže byť prínosom pre stravovacie služby

    Environmentálne povedomie - ako môže byť prínosom pre stravovacie služby

    Tipy a triky pre gastronómiu

    Environmentálne povedomie je pre stravovacie služby stále dôležitejšou témou. Ako môžu ovplyvniť vaše podnikanie prospešné postupy v oblasti znižovania odpadu a nakladania s odpadom?

  • Novoročná firemná párty - čo zákazníci očakávajú?

    Novoročná firemná párty - čo zákazníci očakávajú?

    Tipy a triky pre gastronómiu

    Začiatok nového roka je ideálny na párty a firmy to vedia. Aké sú očakávania vašich klientov?

  • Bezodpadový catering — ako povzbudiť vašich hostí, aby neplytvali jedlom?

    Bezodpadový catering — ako povzbudiť vašich hostí, aby neplytvali jedlom?

    Tipy a triky pre gastronómiu

  • Fermentácia potravín - viac ako len kyslá kapusta

    Fermentácia potravín - viac ako len kyslá kapusta

    Tipy a triky pre gastronómiu

    Fermentácia je jednou z najzdravších metód konzervovania potravín. Vďaka práci s baktériami a hubami získavajú výrobky nové príchute, arómy a textúry, a sú bohaté na probiotiká. Aké potraviny môžete fermentovať?

  • Varenie sous vide – čo to je, časy a teploty varenia mäsa a rýb

    Varenie sous vide – čo to je, časy a teploty varenia mäsa a rýb

    Tipy a triky pre gastronómiu

    Skoro všetci sa zamilovali do varenia sous vide – neexistuje lepší spôsob, ako zvýrazniť chuť a arómu pokrmov, ako je dlho ho variť na nízkej teplote. Potrebujete poradiť ako na to? Pozrite sa na našu infografiku, ktorá vysvetľuje, ako dlho a na akých teplotách sa varia rôzne druhy mäsa a rýb.

    Pobierz infografikę
  • Povinnosti šéfkuchárov a kuchárov

    Povinnosti šéfkuchárov a kuchárov

    Tipy a triky pre gastronómiu

    Ak si myslíte, že rozdiel medzi šéfkuchárom a kuchárom je len záležitosťou voľby slova, zamyslite sa znova.

  • Alergény - ako informovať svojich zákazníkov?

    Alergény - ako informovať svojich zákazníkov?

    Tipy a triky pre gastronómiu

    Tu je šesť tipov, ktoré vám pomôžu dodržiavať nariadenia EÚ o poskytovaní informácií o výživovej hodnote a potravinových alergénoch spotrebiteľom.

  • Ponuka – ako ju urobiť správne?

    Ponuka – ako ju urobiť správne?

    Tipy a triky pre gastronómiu

    Skopírujete odhad nákladov zo súboru v počítači, vložíte ho do tela e-mailu a odošlete ho klientovi? Môžete to urobiť lepšie. Ak chcete, aby váš návrh predával vaše služby, musí byť zrozumiteľný, vizuálne príťažlivý a jasne zobrazujúci výhody spolupráce s vami.

  •  Nábor krok za krokom – infografika

    Nábor krok za krokom – infografika

    Tipy a triky pre gastronómiu

    Hľadáte nového zamestnanca? Povedzte nie chaosu. Pozrite si našeho sprievodcu, ktorý vás prevedie náborovým procesom krok za krokom.

  • Ako nájsť kuchára? O úspešnom nábore.

    Ako nájsť kuchára? O úspešnom nábore.

    Tipy a triky pre gastronómiu

    Hľadanie správneho personálu do kuchyne je výzva. Kde hľadať zanietených zamestnancov, ktorí zapadnú do vašeho tímu?

  • 10 tipov ako vybrať najdôležitejšie nástroje do kuchyne, ktoré zvýšia úroveň vašich gastronomických výtvorov

    10 tipov ako vybrať najdôležitejšie nástroje do kuchyne, ktoré zvýšia úroveň vašich gastronomických výtvorov

    Tipy a triky pre gastronómiu

    Príprava vysoko kvalitného jedla nie je často o používaní rôznych nástrojov v kuchyni, ale o správnom výbere týchto nástrojov, ktoré dávajú zmysel. Napriek tomu, že sme obklopení množstvom vybavenia do kuchyne, v skutočnosti ich nie je veľa potrebných na to, aby sme urobili dokonalé jedlo. Z tohto dôvodu sme vybrali 3 nástroje, bez ktorých by kuchári mohli len ťažko pracovať. Použite naše tipy, aby ste pri výbere kuchynských náradí vybrali tie najlepšie. V dnešnej dobe je menej viac, takže si prosím ponechajte dostatok času na výber toho najlepšieho nástroja pre seba.

  • Znižovanie nákladov na jedlo začína znižovaním odpadu

    Znižovanie nákladov na jedlo začína znižovaním odpadu

    Tipy a triky pre gastronómiu

    Potravinové náklady znamenajú výpočet nákladov na výrobky používané pri príprave jediného jedla a všetkých činností alebo výrobkov používaných v danom období prevádzky reštaurácie. Je to dôležitý nástroj pre kuchárov, ktorí im pomáha pri rozhodovaní o nevyhnutných zmenách v menu, ktoré môžu zvýšiť ziskovosť reštaurácie.

  • 10 tipov ako brániť plytvaniu jedlom

    10 tipov ako brániť plytvaniu jedlom

    Tipy a triky pre gastronómiu

    Praktické rady pomáhajú v každodennom živote brániť plytvaniu!

  • Food truck - ako si otvoriť vlastnú prevádzku?

    Food truck - ako si otvoriť vlastnú prevádzku?

    Tipy a triky pre gastronómiu

    Food truck je skvelou sezónnou alternatívou pre každú reštauráciu a tým aj dobrým nápadom na podnikanie. Zachovávaním konkrétneho obchodného plánu a tým, že získate koncept kulinárskej revolúcie na kolesách, máte perspektívu úspechu v danej oblasti na dosah ruky.

  • Ako vyfotiť jedlo?

    Ako vyfotiť jedlo?

    Tipy a triky pre gastronómiu

    Odkryte tajomstvo fotografovania pokrmov

  • Mise en place

    Mise en place

    Tipy a triky pre gastronómiu

    Vy a Vaše jedlo - pripravte sa!

  • Tipy, ako znížiť množstvo odpadu

    Tipy, ako znížiť množstvo odpadu

    Tipy a triky pre gastronómiu

    Pozrite sa na zaručené tipy, ako obmedziť množstvo odpadov v prevádzke.

  • Základy servírovania jedla

    Základy servírovania jedla

    Tipy a triky pre gastronómiu

    Prezentujte svoje jedlo správnym spôsobom a zapôsobte na svojich hostí.

  • Čo robiť a nerobiť na sociálnych sieťach

    Čo robiť a nerobiť na sociálnych sieťach

    Tipy a triky pre gastronómiu

    Instagram a Facebook veľmi často obsahujú správy a obrázky o raňajkách, obedoch a večerách – čo sú bezplatné marketingové kanály, ktoré budú inšpirovať a propagovať vašu kuchyňu. Tu je niekoľko jednoduchých pravidiel, ktoré je potrebné vziať do úvahy pri zverejňovaní informácií o vašom podniku.

  • Bezlepková strava

    Bezlepková strava

    Tipy a triky pre gastronómiu

    Niekoľko tipov, ako jednoducho zahrnúť bezlepkové jedlá do menu

  • Gastronomické trendy 2018

    Gastronomické trendy 2018

    Tipy a triky pre gastronómiu

    Pripravte sa na rok 2018! Máme pre Vás nové trendy v kuchyni.

  • Viac ako len nakladaná zelenina  - aké jedlo je dobré pre vaše zažívanie?

    Viac ako len nakladaná zelenina - aké jedlo je dobré pre vaše zažívanie?

    Tipy a triky pre gastronómiu

    O tom, že fermentované potraviny prinášajú mnoho zdravotných benefitov, celkom iste viete. Čo ďalšie ešte môžete podávať hosťom, ktorí dbajú o správne zažívanie?

  • Základné vybavenie pre pizzeriu

    Základné vybavenie pre pizzeriu

    Tipy a triky pre gastronómiu

    Plánujete otvoriť vlastnú pizzeriu? Pozrite sa, aké vybavenie budete potrebovať, zoznámte sa s dostupnými možnosťami a vyberte pre vašu pizzeriu tie najlepšie.

  • Deväť nápadov ako propagovať reštauráciu

    Deväť nápadov ako propagovať reštauráciu

    Tipy a triky pre gastronómiu

    Propagácia je najobvyklejší spôsob ako prilákať nových zákazníkov a udržať si tých, ktorí sa vracajú. Tu nájdete niekoľko nápadov, ako osloviť hostí.

  • Vývar - 7 spôsobov ako ho použiť

    Vývar - 7 spôsobov ako ho použiť

    Tipy a triky pre gastronómiu

    Používate vývar len na prípravu polievok? Je čas to zmeniť. Voňavý vývar zo zeleniny, mäsa, alebo húb je základnou zložkou mnohých jedál. Vytvára nielen chuť, ale tiež dáva pokrmom nádhernú vôňu a farbu.

  • Zdravé občerstvenie – ako skrotiť záchvaty hladu

    Zdravé občerstvenie – ako skrotiť záchvaty hladu

    Tipy a triky pre gastronómiu

    Hostia v reštauráciách si stále viac a viac uvedomujú, aký vplyv má jedlo na ich zdravie – preto musia šéfkuchári venovať väčšiu pozornosť tomu, aké produkty si vyberú a ako ich uvaria. Tu je niekoľko tipov na prípravu zdravých predjedál.

  • Sú vaše pokrmy bezpečné čo sa týka donášky?

    Sú vaše pokrmy bezpečné čo sa týka donášky?

    Tipy a triky pre gastronómiu

    Ešte pred tým, ako vstúpite do sveta donášky jedál, tu je 5 tipov týkajúcich sa bezpečnosti pokrmov, o ktorých musíte vedieť.

  • Problémy pri zachovávaní bezpečnosti potravín

    Problémy pri zachovávaní bezpečnosti potravín

    Tipy a triky pre gastronómiu

    Pozrite sa na výzvy, ktoré sú v oblasti bezpečnosti potravín bežné. Zároveň vám poskytneme pár tipov ako ich prekonať.

  • Tipy pre osobnú hygienu a bezpečnosť v kuchyni

    Tipy pre osobnú hygienu a bezpečnosť v kuchyni

    Tipy a triky pre gastronómiu

    Tieto pomôcky použite na to, aby ste nastavili hygienické normy pre vašich pracovníkov v kuchyni. Pomôže vám to zaistiť bezpečnosť vašich jedál.

  • Zbohom slamky! Ako podávať jedlo bez plastov a jednorazových pomôcok?

    Zbohom slamky! Ako podávať jedlo bez plastov a jednorazových pomôcok?

    Tipy a triky pre gastronómiu

    Intenzívne environmentálne kampane žiadajúce zredukovanie používania plastov zmenili očakávania návštevníkov barov a reštaurácií. V minulosti postačovala čistota a pekná prezentácia. Dnes musíte zaistiť aj to, aby váš podnik nepoškodzoval životné prostredie. Ako sa to dá dosiahnuť?

  • Vychutnávať si jedlo a baviť sa pri tom? Ako „eatertainment“ mení odvetvie stravovania.

    Vychutnávať si jedlo a baviť sa pri tom? Ako „eatertainment“ mení odvetvie stravovania.

    Tipy a triky pre gastronómiu

    Je jedlo zábava? Samozrejme! A čo tak skombinovať jedlo a zábavu? Zoznámte sa s pojmom „eatertainment“!

Všetky články

Top recepty

  • Kurací špíz v pikantnej marináde
  • Údené kačacie prsia s chrenovou omáčkou a opekaným karfiolom
  • Kačka pečená tradičným orientálnym spôsobom, podávaná s dyňou, červenou kapustou a praženými orechmi
  • Cheesecake podávaný so zaváraninou, polevou ganache a chalvovou zmrzlinou
Zobraziť všetky recepty (98)

  • Domov
  • Inšpirácie šéfkuchára
  • Recepty
  • Produkty
  • O nás
  • Prihlásiť sa k odberu newlsetteru
  • Vyber svoju krajinu
  • Please Recycle
  • Právne podmienky
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Mapa stránok
Príhlásiť sa k odberu noviniek

Ak sa prihlásite teraz, získate recepty, trendy z gastronómie, vzorky zdarma a oveľa viac.

Nájdi nás na ..
  • Facebook
Unilever Food Solutions » Domov

© 2021 Unilever Food Solutions / všetky práva vyhradené

Unilever Food Solutions » Domov

Inštalovať túto web aplikáciu na svojom iPhone. Inštalovať túto web aplikáciu na iPade Inštalovať túto web aplikáciu na Androide. Inštalovať túto web aplikáciu na mobile Windows.

Kliknite dole na ikonu  a zvoľte možnosť pridať na plochu. Kliknite hore na ikonu a zvoľte možnosť pridať na plochu. Kliknite dole na ikonu a zvoľte možnosť pridať na plochu. Kliknite dole na ikonu a zvoľte možnosť pridať na plochu.

x