Ako udržať podnik v prevádzke aj počas epidémie koronavírusu.
Užitočné nástroje pre šéfkuchárov a podniky stravovacích služieb počas epidémie Covid-19.
-
Propagácia výdajného okna a rozvozu pomocov internetu
Asi v súčasnej dobe taktiež riešite, ako informovať vašich hostí o tom, že aj vy máte výdajné okienko alebo rozvážate jedlá. Po...
-
COVID-19 navždy zmení gastronómiu. Ako sa na to pripraviť?
Pojmy ako koronavírus, covid-19 či karanténa sa už natrvalo zapísali do našich slovníkov napriek tomu, že sme ich predtým použí...
-
COVID-19: 13 tipov na podporu vášho podnikania v oblasti zásobovania
-
Pravidlá správania na sociálnych sieťach pre stravovací priemysel
Byť na sociálnych sieťach dobre viditeľný je kľúčom k zvýšeniu množstva objednávok on-line. Prečítajte si, ako sa na sociálnych...
-
Marketing na Instagrame pre reštaurácie
Zistite, ako úspešne využívať marketing na Instagrame pre reštaurácie a firmy v 5-tich krokoch popísaných nižšie!
Obráťte sa na našich šéfkuchárov a tímy UFS kvôli podpore.
Sme tu, aby sme vás podporili. Sledujte nás, aby ste sa dozvedeli viac informácií o tom ako udržať váš podnik v prevádzke, o ingredienciách, ktoré sú v kurze, najnovších potravinárskych technikách a kvôli kuchárskemu humoru.

Kontaktujte nás
Náš tím šéfkuchárov a predajcov je vždy pripravený pomôcť vám.
Linka starostlivosti o zákazníkov - otázky týkajúce sa kvality alebo všeobecné otázky +421 850 123 850