Mapa stránok
Váš partner pre podnikanie v gastronómii | Unilever Food Solutions
-
Inšpirácie pre kuchárov | Unilever Food Solutions
- Food cost kalkulačka
-
Hellmann's
- Piknikové koše: Skvelý nápad na leto
- Najlepšie mäso na gril
- 10 omáčok ku grilovanému mäsu, ktoré si vaši hostia zamilujú | Unilever Food Solutions
- Máte food truck s grilom? Je na čase spestriť vaše menu!
- Zimné šaláty, ktoré presvedčia! Päť nápadov, ako ich pripraviť a aký dresing k nim zvoliť.
- Objavte Hellmann's Vegánsku Majonézu - vyrobenú pre potešenie vegánov!
- Rozhovor v kuchyni - Šéfkuchári na prestávke
- Horúca novinka – teraz v praktickej fľaši do ruky!
- Hellmann’s One Hand Bottles
- Vegánske street food - ako na to správne ísť?
- Kombinovanie s omáčkami. Ktoré omáčky sú najlepšie pre klasický street food?
- Hellmann’s | Nová brožura – Pestrý svet variácií
- Knorr Professional
- Tematické brožúry
-
Cestoviny
- Ako propagovať reštauráciu na internete?
- Ako propagovať reštauráciu v sociálnych médiách?
- Ako pre cestoviny vybrať správnu omáčku?
- Ako robiť dobré fotografie jedál?
- Cestovinové jedlá – dokonalý spôsob, ako zvýšiť zisk v reštaurácii!
- Ako efektívne prezentovať cestovinové jedlá?
- 7 tipov, ako zdokonaliť cestovinové jedlá
-
Sezóna grilovania
- Grilovanie vs barbecue. Aký je v tom rozdiel?
- Ako sa griluje vo svete?
- Servírovanie grilovaných pokrmov
- Ľahké grilovanie: Vegetariánska edícia
- Tipy a triky na grilovanie
- Food truck – čas na grilované jedlo
- Grilovanie na raňajky
- Omáčky na grilované jedlá
- Techniky grilovania vo svete
- Klasický gril verzus moderný gril
- Vegetariánsky gril – vegetariánske jedlá na grile
- Šaláty ku grilovaným jedlám – typy a recepty
- Profesionálny gril – čo musíte vedieť
- Svetový grillburger
- Grill – fakty a mýty
- Gril - najlepšie kúsky mäsa
- Globálne trendy v grilovaní A.D. 2018
- Čas na grilovanie – stiahnite si brožúru receptov a začnime spoločne sezónu!
- 5 inšpirácií na grilované ovocie | Unilever Food Solutions
- Kuchyne sveta
- Hydina
-
Tipy a triky pre gastronómiu
- Ako zmeniť menu v reštaurácii
- Ako „eatertainment“ mení odvetvie
- Polievka ako hlavný chod
- Kulinárske trendy na rok 2022
- Uľahčite si prácu v kuchyni s našou Food cost kalkulačkou
- Ako upiecť dokonalú pizzu?
- Food cost kalkulačka a ďalšie užitočné nástroje do kuchyne | Unilever Food Solutions
- Ako na zdobenie a dekorovanie jedla | Unilever Food Solutions
- Ako ochutiť bezmäsité jedlá: Objavte naše tajné prísady | Unilever Food Solutions
- ŠPARGĽOVÁ SEZÓNA – KVÍZ
- Grilovaná zelenina: Tipy, ako zvýrazniť jej prirodzenú chuť | Unilever Food Solutions
- Lacné, ale chutné suroviny, ktoré vám pomôžu znížiť náklady spojené s prípravou jedál
- Michelinské hviezdy - ako ich získať? | Unilever Food Solutions
- Polotovary vo vašej kuchyni. Ako ich najlepšie využiť?
- Smernica o jednorazových plastoch — ako ovplyvní potravinársky priemysel?
- Možnosti gastro obalov na jedlá so sebou a na rozvoz
- Ako na čistý a číry vývar na polievku
- Ako vytvoriť webovú stránku pre vaše gastronomické služby?
- Tipy pre reštaurácie, ako využiť sociálne médiá
- Spôsoby zahustenia omáčok
- Základné omáčky
- Hosť alebo šéfkuchár? Pár slov o úprave jedál podľa vlastnej chuti
- Nápady ako aranžovať jedlo na tanieri — čo použiť na ozdobenie?
- Základné pravidlá narábania s odpadom v reštaurácii
- Nízkokalorické dezerty
- Obilniny vo vašej kuchyni - aké druhy môžete použiť?
- Environmentálne povedomie - ako môže byť prínosom pre stravovacie služby
- Bezodpadový catering — ako povzbudiť vašich hostí, aby neplytvali jedlom?
- Fermentácia potravín - viac ako len kyslá kapusta
- Varenie sous vide – čo to je, časy a teploty varenia mäsa a rýb
- Povinnosti šéfkuchárov a kuchárov
- Alergény - ako informovať svojich zákazníkov?
- Ponuka – ako ju urobiť správne?
- Ako spravovať účty Facebook a Instagram v reštaurácii?
- Umenie prijať sťažnosť
- 10 tipov ako vybrať najdôležitejšie nástroje do kuchyne, ktoré zvýšia úroveň vašich gastronomických výtvorov
- Znižovanie nákladov na jedlo začína znižovaním odpadu
- 10 tipov ako brániť plytvaniu jedlom
- Ako otvoriť prevádzku food truck
- Ako vyfotiť jedlo
- Mise en place
- Tipy, ako znížiť množstvo odpadu
- Základy servírovania jedla
- Čo robiť a nerobiť na sociálnych sieťach
- Bez lepku
- Gastronomické trendy 2018
- Umenie prípravy mäsa
- Viac ako len nakladaná zelenina - aké jedlo je dobré pre vaše zažívanie?
- Základné vybavenie pre pizzeriu
- Deväť nápadov ako propagovať reštauráciu
- Vývar - 7 spôsobov ako ho použiť
- Zdravé občerstvenie – ako skrotiť záchvaty hladu
- Sú vaše pokrmy bezpečné čo sa týka donášky?
- Problémy pri zachovávaní bezpečnosti potravín
- Tipy pre osobnú hygienu a bezpečnosť v kuchyni
- Ekologická reštaurácia - ide to aj bez plastu | Unilever Food Solutions
- Rastlinná kuchyňa - tipy pre menu v reštaurácii
- OZNÁMENIE–Vtáčia chrípka
-
Poľudnajšie a skupinové menu
- Najlepšie predjedlá a občerstvenie na silvestrovskú párty
- Teplé a studené omáčky v stravovaní
- Zdobenie jedla na cateringové podujatie
- Ako pripraviť catering na podujatie v exteriéri?
- Cenovo dostupné polievky na zimu
- Trendy na november. Menu na Vianoce, Silvester a zimnú párty sezónu
- Catering na konferencie - nápady na menu
- Firemná akcia - ako oslniť vašich hostí?
- Firemný vianočný večierok – čo očakávajú klienti?
- Čerstvý šalát počas celej akcie
- Letné dekorácie v stravovaní
- Ako udržať omáčku hladkú počas celej akcie?
- Mäsová omáčka – praktické rady, ako vytvoriť perfektnú kombináciu
- Ako efektívne znížiť straty mäsa počas jeho spracovania
- Ako kúpiť kvalitné mäso? Praktické rady, ktoré využijete pri výbere mäsa
- MÄSO: tradícia verzus modernosť Ako sa to robilo v tradičnej kuchyni a ako sa to robí teraz – moderné techniky, prísady, koreniny, prílohy
- Mladí pracovníci - ako ich motivovať?
- Zostavte perfektné skupinové menu s našou brožúrou!
- 5 pravidiel: ako vytvoriť perfektné skupinové menu s mäsovými jedlami
- Ako prezentovať cateringové menu?
- Ako pripraviť bufet?
- Poludňajšie a skupinové menu
- Ako pripraviť chutné menu pre väčší počet osôb a zároveň na tom zarobiť
- Surovinové náklady na prípravu jedál
-
Tradičné menu v modernom poňatí
- Sedem tipov na vianočnú rybu
- Päť tipov na prvotriedny vianočný catering
- Jesenné polievky, ktoré vaši hostia budú milovať
- Letné recepty: Svieže gastronomické trendy
- Ako si vyrobiť ľahké vegetariánske jedlo v reštaurácii?
- Vychutnajte si sezónu koreňovej zeleniny! Tu sú niektoré tipy na najlepšie zeleninové jedlá a nápoje
- Menu na Vianoce a Silvestra. Chyby, ktoré často robíme.
- Regionalne špeciality slovenskej a českej kuchyne - brožúra
- Júlový trend: Hľadanie svetových chutí
- Dva stravovacie letné trendy
- Varenie naživo krok za krokom. Stiahnite si infografiku.
- Júnový trend: Varenie naživo
- Sezónny sprievodca letnou zeleninou a ovocím
- Trend na máj: Grilovanie
- Kuchynské múdrosti: Know-how o špargle pre šéfkuchára
- Kuchynské múdrosti: Know-how pre varenie špargle
- Trend na apríl: Flexitariánizmus
- Tri stravovacie trendy na jar
- Marcový trend: Stravovanie v reštauráciách
- Sezónny sprievodca jarnou zeleninou a ovocím. Objavte 7 ingrediencií, ktoré by mali byť vo vašom jarnom menu.
- Februárový trend: Bez odpadu
- 9 tipov od šéfkuchárov pre šéfkuchárov ako urobiť perfektné zimné polievky a dusené jedlá
- Januárové trendy: Ľahké jedlá
- Ako sa pripraviť na nový rok - získajte infografiku!
- 3 gastronomické trendy na zimu
- Objavte najlepšiu zimnú zeleninu a ovocie, ktoré sa hodia k mäsu
- Ako sa pripraviť na nový rok
- Sezónny sprievodca zimnou zeleninou a ovocím. Objavte 8 ingrediencií, ktoré by ste mali mať vo vašom zimnom menu.
- Kulinárske techniky
- Druhy rýb
- Tradičná kuchyňa v modernom poňatí
- Plody mora
- Veľkonočná kuchyňa - Tradície v modernom prevedení
- Rastlinná kuchyňa
- Bezpečnosť potravín
-
Ako udržať svoj podnik v prevádzke aj počas epidémie koronavírusu.
- Bezpečnosť jedla
- Donáška jedla
- Výživa a podpora imunity
- Ochrana ziskov
- COVID-19 navždy zmení gastronómiu. Ako sa na to pripraviť?
- COVID-19: 13 tipov na podporu vášho podnikania v oblasti zásobovania
- Ako na sociálnych sieťach propagovať svoje výdajné okienko alebo rozvoz
- Pravidlá správania na sociálnych sieťach pre stravovací priemysel 💻
- Marketing na Instagrame pre reštaurácie
- 7 spôsobov, ako zlepšiť hosťom zážitok v reštaurácii a byť toto leto ziskovejší - letná domáca turistika
- Fighting COVID-19 together (backup)
- Brožury s recepty
- Kuchárske recepty | Unilever Food Solutions
- Všetky naše produkty | Unilever Food Solutions
- O nás
- Kontakty
- Vyhľadať
- Prihlásiť sa k odberu newsletteru
- Právne podmienky
- Stránka s výsledkami vyhľadávania
- Kuchársky servis
- Naši kuchári
- Spracovanie osobných údajov
- PDF Upload
- Please Recycle – Trvalo udržateľné balenie
- Sme šéfkuchári podporujúci šéfkuchárov
- Lang CA Config
-
Create an account
- Enroll to UFS Academy
-
- Hellmann's Dressing Tisíc ostrovov 1L
- Hellmann´s Hellmann's Dressing Med a horčica 1L
- Knorr zálievka ZÁHRADNÁ 700 g
- KNORR Professional Goldaugen Hovädzí bujón 3 kg
- Knorr Primerba Záhradné bylinky 340g
- Knorr Farfalle 3kg
- Knorr Fusilli Tricolore - Trojfarebné Vretienka 3kg
- Hellmann´s Tatárska omáčka porc. 30ml
- Knorr Delikát 5kg
- Knorr Paradajkový pretlak 800g
- Knorr Paprika sladká zo Španielska 0,22 kg
- Knorr Professional Essence Rybací bujón 1L
- Hellmann`s Horčica Gurmánska 440g
- Knorr Sušené paradajky 750 g
- Knorr Delikát tekutý 5l
- Knorr Bolognese 1kg
- Hellmann´s dresing Tisíc ostrovov 210ml
- Knorr Zeleninový bujón 1 kg
- Knorr Peperonata 2,5kg
- KNORR Professional Zeleninový bujón 5 kg
- Knorr Ratatouille 2,5kg
- Knorr Smažené perličky 1kg
- Knorr Polievkové krutóny 0,7kg
- Knorr Professional Esencia s intenzívnou chuťou citrusov 0,4 l
- Hellmann's Pikantná omáčka 910 g
- Knorr Ketjap Manis sójová omáčka 1L
- Knorr Tomato pronto 2kg
- Knorr Sypký prípr.na ochut.na hovädzie 0,75kg
- KNORR Professional Hovädzí bujón 1 kg
- Knorr Sunshine Chilli pikantná omáčka 1L
- Hellmann's Kečup 950 g
- Knorr Zápražka svetlá 1kg
- KNORR Professional Bujón s príchuťou údenej slaniny 1kg
- Hellmann's BBQ omáčka 950 g
- Hellmann's Tatárska omáčka 846 g
- Knorr Základ na Kung Pao 1,5kg
- Knorr Polievkové rezance 3 kg
- Knorr Ryža dlhozrnná parb. 5kg
- Knorr Korenie na zemiaky a hranolky s prírodnými ingredienciami 350 g
- Knorr Toskánska paradajková polievka s bylinkami 1,2kg
- Knorr Holandská omáčka tekutá 1L
- Hellmann's Horčica 880 g
- Knorr Zápražka tmavá 1kg
- Knorr Primerba Pesto 340g
- Knorr Codini - Kolienka 3kg
- Knorr Zápražka svetlá 250g
- Knorr Zápražka tmavá 250g
- Hellmann´ Kečup Pálivý 800g
- Knorr Professional Šafránová pasta 0,8 kg
- Hellmann 's Kečup - porciovaný 30 ml
- Knorr Gnocchi 12 kg
- Knorr Penne 3kg
- Hellmann´s Tatárska omáčka 5l
- Hellmann's Dressing Caesar 1L
- Hellmann´s Dressing do šalátov s jogurtom. 1L
- Hellmann´s Kečup Jemný 800g
- Knorr Professional Essence Hovädzí bujón 1L
- KNORR Professional Kurací bujón 1 kg
- KNORR Professional Hubový bujón 8 kg
- KNORR Professional Kurací bujón 5 kg
- Knorr Professional Essence Kurací bujón 1L
- Hellmann´s Horčica porciovaná 198 x 10 ml
- Knorr AromaMix Bylinky&Maslo 1,1kg
- Hellmann´s DECORATIVE Majonéza 3l
- Knorr Professional Omáčka na pizzu 10 kg
- Hellmann´s Tatárska omáčka porc.50ml
- Knorr Tekutý Aromat 1040g
- Knorr Krájané paradajky 2,55 kg
- Knorr Quadrucci - Fliačky 3kg
- Knorr Paradajkový pretlak 4,5kg
- Knorr Šťava k mäsu 3,5kg
- Knorr Quattro Formaggi 1,2kg
- Hellmann´s dresing Caesar s údeným cesnakom 210 ml
- Knorr Paradajky celé - lúpané 2,5 kg
- Knorr Professional Esencia s intenzívnou chuťou údeného 0,4 l
- Knorr Tarhoňa Grandine 3kg
- Knorr Číry bujón 60kg
- Knorr Fix pre čínske jedlá 1 kg
- KNORR Professional Číry bujón 15 kg
- Hellmann's Vegan 2,5 kg
- Knorr Omáčka so zeleným korenín 850g
- Knorr Fix pre mexická jedlá 1,2 kg
- Knorr Pang Gang Omáčka chilli a paradajky 1L
- Hellmann's Cesnaková omáčka 860 g
- KNORR Professional Číry bujón 7 kg
- Knorr Zem.kaša s mliekom 8kg
- Knorr Zem.kaša s mliekom 4kg
- Hellmann´s Kečup porciovaný 198 x 10 ml
- Knorr Sambal Manis Omáčka chilli a sója 1L
- KNORR Professional Hovädzí bujón 5 kg
- KNORR Professional Hubový bujón 1 kg
- Hellmann's Majonézová omáčka 820 g
- Hellmann´s Kečup 5kg
- Knorr Holandská omáčka 1kg
- Knorr Omáčka Demi Glace 1,1kg
- Knorr Sypký prípr.na ochut.na bravčové 0,75kg
- Knorr Tagliatelle 3kg
- Knorr Hubový krém 1,3kg
- Hellmann´s Tatárska omáčka 10l
- Knorr Sypký prípr.na ochut.na ryby 0,7kg
- Hellmann´s Šalátová majonéza 5L
- Knorr Sypký prípr.na ochut.na kura 0,7kg
- Hellmann’s Barbecue omáčka 4,8 kg
- Hellmann´s Horčica 3kg
- Hellmann´s Yofresh 5kg
- Knorr Delikát korenie na hydinu 600g
- Hellmann´s DELICATE Majonéza 5 L
- Knorr Fusilli 3kg
- Knorr Primerba Bazalka 340g
- Knorr Professional Primerba Provensálske bylinky 340g
- Knorr Šampiňónovo - hríbová omáčka 1kg
- Knorr Spaghetti 3kg
-
- Cestoviny a syrové krokety
- Mušle sv. Jakuba s paradajkovým džemom a uhorkovým pyré
- Hubové ragú s bylinkovo-maslovými haluškami
- Ázijský vývar z pečenej kačky
- Tekvica s bravčovým masom a pošírovaným vajíčkom
- Kuracie filety marinované klasickým štýlom, šalát z grilovanej cvikly a mrkvy
- Čaj s domácou marmeládou
- Pikantné hovädzie fajitas so salsou a guacamole
- Chrumkavý falafel z karfiolu s chimichurri omáčkou
- Zázvor a citrónová marmeláda
- Pomarančová marmeláda
- Grilované kuracie prsia s Marinara omáčkou, Gnocchi
- Krém z pečeného karfiolu
- Grilovaný zeler so zeleninovým demi-glace a restovanou zeleninou
- Malinová marmeláda
- Grilovaný melón & grilovaný ananás
- Španielska cesnaková polievka
- Krémová pórová polievka vichyssoise
- Grilovaný losos podávaný s kalerábom a chorizom
- Morčacie plátky s broskyňovým chutney a cukinou
- Konfitované kačacie stehná so zemiakovými guľkami
- Ananásové taštičky s mascarpone a marakujou
- Filé z kambaly s údenou špargľou a citrusovým džemom
- Knedličky z batatov a ricotty v bazalkovej vínnej omáčke
- Morčacie stehno plnené zeleným hráškom, sladkými zemiakmi vo vlastnej šťave
- Žitný chlieb smorrebrod s pečeným hovädzím mäsom
- Chia puding s ovocnou penou
- Kofta kebab so šalátom z mladej pšenice
- Piškóta z olivového oleja s pomarančovým želé a domácou vanilkovou zmrzlinou
- Hubové rizoto
- Kura Cordon Bleu
- Hydinové žalúdky na krémovej jačmennej krupici
- Králik dusený v zelenine na krémovej omáčke
- Topinamburový krém
- Ukrajinský boršč
- Plnené mini zemiaky s hovädzím mäsom
- Rybacie koláčiky s krabom a pikantnou salsou z avokáda
- GRILOVANÁ TRESKA so slaninou a roztlačeným avokádom
- Údená mrkva s morskými riasami wakame a citrusovou majonézou
- Krevetový burger, grilovaná slanina s čínskou kapustou a paradajkami, surimi, jalapeňo majonéza
- Ázijská kačica s chrumkavou kožou
- Čaj s mangom a citrónovou trávou
- Grilovaná krkovička, pečené sladké zemiaky, slivková salsa
- Jablkový čaj so škoricou
- Tradičná grécka musaka
- Pomarančový a čili čaj
- Texas Ranger Tartar
- Sushi-burrito z tuniaka
- Obaľovaný ovčí syr s bazalkovými zemiakmi a jablčnou omáčkou
- Vyprážané olivy
- Pečené kuracie stehienka (fingerfood)
- Vcelku pečený karfiol Buffalo s farmárskym, karí a BBQ dresingom
- Melónovo – jahodová polievka
- Vtáčie mlieko s makovými tagliatelle s pomarančom a cukrovou penou
- Korenené cuketové hranolky so syrom feta s citrusovo-mätovou omáčkou
- Cibulačka
- Portobello plnené steakom s krémovou omáčkou z pečených paprík
- Údená šunka a krokety z čedaru
- Glazované bravčové rebierka
- Pstruh na grile s grilovaným paradajkovým šalátom a rozmarínom
- Hydinový kaldoun
- Vlažný karfiolovo – brokolicový šalát s červenou repou
- Baba Ganush
- Dusené mäso s baklažánom a cícerom
- Pečená vínna klobása s jemnou zemiakovou kašou a červenou cibuľou
- Fermentovaný Kimchi šalát podávaný v pohári
- Dusené jahňacie kolienko
- Cícerová polievka
- Šalát s chrumkavou kačicou, jarnou cibuľkou a sezamovo-sójovým dresingom
- Hovädzie mäso marinované v jablkovej šťave a zázvore
- Massaman curry s kuracím mäsom a so zeleninou
- Kačacie krokety s pikantnou omáčkou
- Hovädzí burger so sušenými paradajkami a BBQ omáčkou
- Dvojité vyprážané jarné závitky
- Vegánsky Cézar šalát
- Sliezsky bigos
- Pečený roastbeef s tatárskou omáčkou
- Pirohy s kačacím mäsom a brusnicovou omáčkou, karamelizovaným ružičkovým kelom a omáčkou Demi-Glace
- Svieži zemiakovo - jablčný šalát
- Grilovaný melón a šalát so syrom halloumi a dresingom
- Miso s riasami wakem, lososom a tofu
- Paradajková omáčka
- Hanácka polievka
- Pečené mäso z jeleňa s tmavou brusnicovou omáčkou a perníkovými kroketami
- Údený bravčový jazyk s chrenovou omáčkou
- Volyňský guláš
- Hubový vývar s plneným zverinovým cannelloni
- Boloňské špagety
- Cestoviny farfalle v krémovej omáčke s kuraťom, anglickou slaninou a kuriatkami
- Šalát s grilovanou pečeňou a jahodovou zálievkou
- Kebab na špíze s mätovou omáčkou a arabským chlebom
- Furmanské halušky s grilovanou kotletou, syrovými chipsami a jarnou cibuľkou
- Domáce hranolky s údenou majonézou a chilli
- Pomaly pečené králičie stehná v krémovej omáčke s kyslými hubami, kapustou a krupicovými haluškami
- Grilované kotlety s fazuľou a paradajkami
- Treska s bazalkovo-petržlenovou posýpkou/paradajková omáčka
- Jahňacie vo vlastnej šťave so zeleninou
- Šakšuka
- Granadiersky pochod s pečenou krkovičkou a šalátom zo sterilizovaných uhoriek
- Šarišská Máčanka
- Grilované kurča supreme s grilovanou zeleninou, pečeným zemiakom a syrovo- hubovým dipom
- Silný mäsový čaj s chrumkavou vafľou
- Grilované krevety s ananásovým šalátom
- Pirohy s udeným mäsom , dusenou kapustou a Créme fraiche
- Bravčová panenka plnená klobásovou zmesou so zemiakmi na kyslo
- Paradajková raviola plnená bryndzou ,vaječným žĺtkom a bazalkovou penou
- Grilovaný flank steak s čerstvým šalátom
- Tuniakový wrap (bezlepkový)
- Hovädzí vývar
- Šalát z kaše burgul s humusom
- Polievka Kulajda
- Údené kačacie prsia s chrenovou omáčkou a opekaným karfiolom
- Údená mrkva s morskými riasami a citrónovou majonézou
- Brioška s omáčkou zo 4 syrov
- Zaprážaná zelená šošovica s pridaním papriky a šampiňónov
- Quiche s lesnými hubami
- Parmezánový krém s cesnakovým olejom a šalotkovými čipsami
- Grilovaný pstruh s dymovou arómou podávaný so zemiakovým koláčom a domácou remuládou
- Karí zo zelených fazuľových strukov s cícerom a kokosovým mliekom
- Cestoviny stir-fry s kuracím mäsom a krevetami
- Mrkvová polievka s kokosom
- Jarná rolka s hovädzím mäsom a mangom s výberom dvoch omáčok
- Bravčová panenka prekladaná orientálnou zeleninou so smaženou ryžou a s vajcom
- Bravčová roláda pečená s horčicou, tymianovou ryžou a konfitovaným petržlenom
- Steak z bravčového karé s údenou slivkovou majonézou
- Šalát s grilovanými jablkami, mizunou a marinovanou červenou cibuľou
- Kvasená červená pšenica s hubami a vareným vajíčkom
- Lososová rolka s tvarohom
- Fish & Chips
- Studená polievka zo zeleného hrášku v párty štýle
- Pečené plnéné farebné papriky v paradajkovej omáčke
- Cestoviny alla Putanesca
- Pomaly pečené hovädzie rebierka
- Smažené hovädzie so sladkou chilli omáčkou so zeleninou a ryžou s vajcom
- Ravioli s kačicou a maslovou omáčkou s parmezánom a citrónom
- Grilovaný šašlik s paradajkovým šalátom
- Bôčik zapečený v zelenej šošovici s perlovou cibuľkou, tymiánom a bielym vínom
- Hovädzie Wellington podávané s omáčkou béarnaise, mrkvou a pomarančom a špenátovým pyré
- Hríbové „Cappuccino” s kozím syrom
- Špagety s hovädzími fašírkami
- Tortellini so špenátom a zubáčom v citrónovej omáčke
- Krémový špenát so strateným vajcom
- Šalát Caesar s grilovaným kuraťom, vajcom obaleným v parmezáne a s krémovou omáčkou
- Hamburger z pečeného králika (alebo kuraťa) s redkvičkovým šalátom
- Kuriatková polievka s orechmi a madeirou
- Citrusová limonáda
- Mätová limonáda
- Grilovaný burger so šalátom z bulguru a kyslou cibuľkou
- Mäsové guličky
- Kurací špíz v pikantnej marináde
- Pečené zemiaky s krevetkami a kyslou smotanou
- Ochutený bylinkový krém na steak
- Hovädzí burger
- Kurací rezeň marinovaný v citróne s grilovanou polentou a špenátovým šalátom
- Krém z zeleru a zemiakov s kokosovým mliekom a olivovým olejom s koriandrom
- Grilované morčacie krídla s medovo-horčicovou omáčkou a šalátom Caesar s opečeným ružičkovým kelom
- Konfitovaná kačica s knedľou
- Konfitované stehno z farmárskeho kurčaťa podávané s kukuričným pyré a popcornom
- Polievka zo zeleného hrášku a kyslou smotanou
- Orientálne pirôžky s kuracím mäsom
- Hovädzia musaka s baklažánom a krémovou bešamelovou omáčkou
- Hovädzí krk dusený vo vlastnej šťave so žemľovou knedľou a kelom s chrumkavou slaninou
- Carpaccio z chobotnice
- Malinová limonáda
- Cheesecake podávaný so zaváraninou, polevou ganache a chalvovou zmrzlinou
- Konfitovaná bravčovina na kyslej kapuste
- Libanonský šalát Tabbouleh s grilovaným lososom
- Fašírka prevoňaná rímskou rascou s mätovo-uhorkovou zálievkou, pita chlebom a čerstvou zeleninou.
- Krémová polievka z bielej špargle
- Pečený entrecôte (vysoká roštenka) s hríbikmi na smotane
- Vietnamská polievka Pho s ryžovými rezancami a hovädzím mäsom
- Tempura z húb Portabella
- Živánska
- Pikantné bravčové rebrá s Wok pečenou zeleninou
- Cibuľové krúžky v pivnom cestíčku
- Opekané cestoviny Bami Goreng
- Rebierka BBQ, s medovo-pivnou glazúrou, kaša zo sladkých zemiakov, zelený hrášok
- Remuládová omáčka
- Glazovaný losos v zázvorovo-sójovej omáčke s teplou zelenou zeleninou s hubami
- Bangkok BBQ Burger
- Toskánske lasagne
- Sladkokyslé kura s ananásom a bambusom
- Hovädzie v omáčke z čierneho korenia so sójovými výhonkami a s brokolicou
- Hovädzie mäso s burgundskou omáčkou
- Thajská kokosová polievka s krevetami
- Šalát z grilovaného hovädzieho s mangom a krúpami
- Kuracie paličky marinované v pikantnej sladkej chilli omáčke s palicovou kukuricou
- Červené kari s kačacím mäsom, cukrovým hráškom, tekvicou a hlivou ustricovou
- Chrumkavé krevety Sambal Manis
- Polievka Azteca s čipsami nachos, cheddarom a kyslou smotanou
- Ramen polievka s mäsom a tekutým vajcom
- Konfitované kačacie stehná na karamelizovanej zelenine s medom
- Kura v lístkovom ceste s pikantnou paradajkovo - paprikovou omáčkou a glazovanou zeleninou
- Vegetariánsky Hamburger s červenou fazuľou
- Chow mein – vyprážané cestoviny s kuracím mäsom a krevetami
- Kurča na zeleninových tagliatelle
- Zemiakové domáce krokety s delikátnou omáčkou
- Pita chlieb s treskou
- Banh mi bravčová bageta
- Kačka pečená tradičným orientálnym spôsobom, podávaná s dyňou, červenou kapustou a praženými orechmi
- Dusená šošovica so zeleninou
- Pečený losos so špargľou v holandskej omáčke
- Mäsová terina v krehkom cestíčku so želé z portského
- Hovädzí guláš s plzeňským pivom a horkou čokoládou
- Pizza quattro formaggi (štyri druhy syra)
- Hydinové consommé s orientálnymi pirohmi z bravčového mäsa, z ostra korenené
- Patatas bravas zemiakové millefeuille
- Bravčové rebierko s Panzanella šalátom
- Jahňacie rebierka s ázijskou BBQ omáčkou
- Quiche s údeným kuracím mäsom, horčicou a čedarom
- Nadýchaný bao plnený trhaným kuracím mäsom s hoisin a čili omáčkou, nakladanou uhorkou, koriandrom a čili
- Uhorková limonáda
- Americký Hamburger
- Citronáda
- Maďarský guláš z kuraťa s tagliatelle
- Orientálny bôčik v tempure
- Pstruh zabalený v slanine so zeleninou a omáčkou z divých húb
- Opečené hrianky s bryndzou, grilovaným baklažánom a sušenými paradajkami
- Šalát z grilovanej zeleniny s Caesar dresingom
- Bravčové koleno sous-vide pripravené po bavorsky so zemiakovo-špargľovou kašou
- Šalát s grilovanou čakankou, figami a hruškami
- Polievka z hovädzích chvostov so šošovicou a restovanou zeleninou
- Maďarská rybacia polievka
- Pečená fileta z kuraťa na panvici s citrónom, polentou a pečenými paradajkami
- Rizoto alla milanese s BBQ kuraťom
- Grilovaný mečún so zálievkou vinaigrette a šalátovou kyticou
- Cibuľačka s krupicovými haluškami
- Bravčová pečienka s chorizom, hubovou omáčkou a šedými rezancami
- Hovädzí jazyk v medovo-horčicovej omáčke s citrusmi a rukolou
- Grilovaná bravčová panenská sviečkovica s bôčikom na smaženej zelenine s omáčkou Béarnaise
- Vyprážaný kapor v orechovej strúhanke so zemiakovým šalátom
- Rustikálne zelené cestoviny s mascarpone, so sušenými paradajkami, s hruškou a pekanovými orechmi
- Krémová dyňová polievka s broskyňou, s pridaním kokosového mlieka a curry
- Grécky Jahňaci Hamburger so syrom Halloumi
- Nugety z karfiolu
- Grilované mladé kuriatko
- Šalát Panzanella
- Karé s posýpkou zo slaniny a cibule na zelených tagliatelle s pestom z bazalky a rukoly
- Jarne rolky so zeleninou v pikantnej omáčke z manga
- Kura v chrumkavom cestíčku s omáčkami: tatárskou, BBQ, medovo-horčicovou
- Zubáč s lúpaným jačmeňom, omáčkou z praženej repy a karamelizovaným ružičkovým kelom
- Bibimbap – hovädzie mäso na kórejský spôsob so zeleninou a s vajcom