Brioška s omáčkou zo 4 syrov
Je dôležité, aby bolo jedlo horúce, aby mal syr správnu konzistenciu.

Suroviny
Príprava
-
Brioška 200 g
-
Niva alebo modrý syr 40 g
-
Fermentovaný syr 40 g
-
Tvrdý syr 40 g
-
Pancetta 50 g
Príprava
-
Príprava
- Briošku nakrájajte na prúžky, ale len jej časť tak, aby spodná časť zostala celá.
- Nastrúhajte a zmiešajte všetky druhy syra. Osmažte pancettu a nechajte ju vychladnúť na izbovú teplotu.
- Briošky pomažte pestom Primerba Knorr, posypte syrom a pečte v rúre pri teplote 180 °C počas doby 10-15 minut.
- Na vrch briošky položte pancettu a servírujte s cesnakovou omáčkou Hellmann´s ONE HAND BOTTLES.