Menu

Suroviny

+

Omáčka Mornay :

Kuracie mäso :

Príloha :

  • vajcia 10.0 ks
  • Špenátové listy 300.0 g
  • Špargla 20.0 kusy
  • Šampióny 200.0 g
  • Kukurica 200.0 g
  • Chorizo 100.0 g
  • Soľ a korenie na dochutenie

...

Príprava

  1. Omáčka Mornay :

    • Omáčku nalejte do panvice a priveďte do varu. 
    • Pridajte strúhaný syr. 
    • Miešajte, kým sa nerozpustí.
  2. Kuracie mäso :

    • V miske na miešanie dobre premiešajte vodu, zmes korenia Knorr, soľ, cukor. Kuracie prsia v slanom náleve nechajte odstáť aspoň 2 hodiny.
    • Kuracie mäso opečieme na strednom ohni kožou nadol, kým nie je chrumkavé, a otočíme.
    • Kuracie mäso opečte na panvici, kým nie je podľa potreby upečené.
  3. Príloha :

    • Vajíčka varte 1 hodinu pri teplote 62 °C vo vodnom kúpeli. Na panvici orestujte kukuricu a chorizo. Dochuťte podľa chuti.·       Špargľu blanšíomaly uvarené vajce a odložte bokom.rujte (na skús).
    • Špenát, huby a špargľu opečieme zvlášť na panvici a ochutíme soľou a korením.
    • Rozklepnite pomaly uvarené vajce a odložte bokom.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu