Suroviny

+

Chrumkavé krevety a omáčka

Príprava

  1. Chrumkavé krevety a omáčka

    • Všetky potrebné suroviny nakrájame a pripravíme tak, aby sme ich mali poruke.
    • Krevety namarinujeme v cukre a škrobe, aby boli chrumkavé.
    • Na panvici wok rozpálime olej, prudko opečieme krevety, kým zmenia farbu, a odložíme ich na kuchynský papier.
    • Na horúcu panvicu wok vložíme ingrediencie v tomto poradí: červená cibuľa, zázvor a cesnak. Keď suroviny zmäknú, pridáme opečené krevety a Knorr omáčku Sabal Manis.
    • Nakoniec pridáme jarnú cibuľku, zelerové lístky, premiešame a dochutíme šťavou z limetky.
    • Podávame s varenou ryžou.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu