Menu

Suroviny

+

Jahňacina

Doplnky

Podávanie


Hamburgery so šťavnatou grilovanou jahňacinou sprevádzanou jedinečnou chuťou pečeného syra halloumi je príkladom toho, ako grécka kuchyňa formuje charakter tradičného hamburgeru, inšpirujúc kuchárov pre kulinárske pokusy.

...

Príprava

  1. Jahňacina

    • Jahňacie mäso zomelieme, pridáme horčicu a čierne mleté korenie.
    • Zmes dôkladne premiešame a vytvoríme 10 rovnakých hamburgerov.
    • Mäso opečieme na grile z oboch strán tak, aby sa nám nevysušilo.
  2. Doplnky

    • Syr halloumi pokrájame na plátky a z oboch strán opečieme.
    • Cibuľu pokrájame na tenké plátky a marinujeme vo vínnom octe 5 min.
    • Paradajky pokrájame na plátky.
  3. Podávanie

    • Žemle opečieme na grile.
    • Dolnú časť žemle potrieme Yofresh a pridáme šalát.
    • Na šalát ukladáme hamburgery, syr halloumi, marinovanú cibuľu a paradajky.
    • Podávame s hranolkami.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu