Menu

Suroviny

+

Jahňacina

Doplnky

Podávanie

Príprava

  1. Jahňacina

    • Jahňacie mäso zomelieme, pridáme horčicu a čierne mleté korenie.
    • Zmes dôkladne premiešame a vytvoríme 10 rovnakých hamburgerov.
    • Mäso opečieme na grile z oboch strán tak, aby sa nám nevysušilo.
  2. Doplnky

    • Syr halloumi pokrájame na plátky a z oboch strán opečieme.
    • Cibuľu pokrájame na tenké plátky a marinujeme vo vínnom octe 5 min.
    • Paradajky pokrájame na plátky.
  3. Podávanie

    • Žemle opečieme na grile.
    • Dolnú časť žemle potrieme Yofresh a pridáme šalát.
    • Na šalát ukladáme hamburgery, syr halloumi, marinovanú cibuľu a paradajky.
    • Podávame s hranolkami.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu