Grilovaný burger so šalátom z bulguru a kyslou cibuľkou

Suroviny
Grilovaný burger so šalátom z bulguru a kyslou cibuľkou
−
+
€0.0
Burgre
Hovädzie mäso
/kg
1.5 kg
0%
Knorr Professional Esencia s intenzívnou chuťou údeného 0,4 l
/kg
0.1 kg
0%
Hellmann´s dresing Med a horčica 210ml
/l
0.2 l
0%
Burgrové žemle
/g
900.0 g
0%
Cesnak
/g
5.0 g
0%
Hovädzie mäso
/kg
1.5 kg
0%
Knorr Professional Esencia s intenzívnou chuťou údeného 0,4 l
/kg
0.1 kg
0%
Hellmann´s dresing Med a horčica 210ml
/l
0.2 l
0%
Burgrové žemle
/g
900.0 g
0%
Cesnak
/g
5.0 g
0%
Glazúra
Med
/kg
0.1 kg
0%
Zemiaky
Zemiaky
/kg
1.0 kg
0%
Olej
/l
0.0 l
0%
Knorr Professional Korenie na vyprážané hranolky a zemiaky
/g
20.0 g
0%
Šalát
Rukola
/kg
0.1 kg
0%
Červená cibuľa
/kg
0.5 kg
0%
Ryžový ocot
/l
0.1 l
0%
Bulgur
/kg
0.3 kg
0%
Paradajky
/kg
0.2 kg
0%
Soľ
/g
10.0 g
0%
Cukor kryštál
/g
20.0 g
0%
/
Burgre
-
Hovädzie mäso 1.5 kg
-
Knorr Professional Esencia s intenzívnou chuťou údeného 0,4 l 0.1 kg
-
Hellmann´s dresing Med a horčica 210ml 0.2 l
-
Burgrové žemle 900.0 g
-
Cesnak 5.0 g
-
Hovädzie mäso 1.5 kg
-
Knorr Professional Esencia s intenzívnou chuťou údeného 0,4 l 0.1 kg
-
Hellmann´s dresing Med a horčica 210ml 0.2 l
-
Burgrové žemle 900.0 g
-
Cesnak 5.0 g
Glazúra
-
Med 0.1 kg
Zemiaky
-
Zemiaky 1.0 kg
-
Olej
-
Knorr Professional Korenie na vyprážané hranolky a zemiaky 20.0 g
Šalát
-
Rukola 0.1 kg
-
Červená cibuľa 0.5 kg
-
Ryžový ocot 0.1 l
-
Bulgur 0.3 kg
-
Paradajky 0.2 kg
-
Soľ 10.0 g
-
Cukor kryštál 20.0 g
Príprava
-
Burgre
Mäso pomeľte na strednom stupni, pridajte Knorr Professional esenciu sintenzívnou chuťou údeného anajemno nasekajte sušené paradajky a cesnak. Dôkladne premiešajte arozdeľte na 10 porcií, zktorých pripravíte 10 rovnakých burgerov. Odložte na chladné miesto približne na 2 hodiny.Burgre ugrilujte ažemle opečte na grile. -
Glazúra
Zmiešajte kečup smedom aKnorr Sambal Manis omáčkou. Opečené burgery potrite takto pripravenou glazúrou. -
Zemiaky
Zemiaky očistite, nakrájajte na kúsky auvarte vteplovzdušnej rúre. Po vychladnutí zmiešajte solejom akorením na hranolky azemianky adajte zapiecť do rúry dovtedy, kým nezískajú zlatohnedú farbu. -
Šalát
Cibuľu rozkrojte na polovicu apotom nakrájajte na plátky, pridajte ocot, soľ a cukor. Nechajte odpočívať 2 hodiny pod pokrývkou. Zmiešajte suvareným bulgurom , nasekanými paradajkami arukolou. -
Podávanie
Glazovaný burger podávajte so žemľou, bulgurovým šalátom skyslou cibuľou, pečenými zemiakmi amedovo-horčicovým dresingom Hellmann’s.