Menu

Suroviny

+

Burgre

Glazúra

Zemiaky

  • Zemiaky 1.0 kg
  • Olej
  • Knorr Professional Korenie na vyprážané hranolky a zemiaky 20.0 g

Šalát

  • Rukola 0.1 kg
  • Červená cibuľa 0.5 kg
  • Ryžový ocot 0.1 l
  • Bulgur 0.3 kg
  • Paradajky 0.2 kg
  • Soľ 10.0 g
  • Cukor kryštál 20.0 g

...

Príprava

  1. Burgre

    Mäso pomeľte na strednom stupni, pridajte Knorr Professional esenciu sintenzívnou chuťou údeného anajemno nasekajte sušené paradajky a cesnak. Dôkladne premiešajte arozdeľte na 10 porcií, zktorých pripravíte 10 rovnakých burgerov. Odložte na chladné miesto približne na 2 hodiny.Burgre ugrilujte ažemle opečte na grile.
  2. Glazúra

    Zmiešajte kečup smedom aKnorr Sambal Manis omáčkou. Opečené burgery potrite takto pripravenou glazúrou.
  3. Zemiaky

    Zemiaky očistite, nakrájajte na kúsky auvarte vteplovzdušnej rúre. Po vychladnutí zmiešajte solejom akorením na hranolky azemianky adajte zapiecť do rúry dovtedy, kým nezískajú zlatohnedú farbu.
  4. Šalát

    Cibuľu rozkrojte na polovicu apotom nakrájajte na plátky, pridajte ocot, soľ a cukor. Nechajte odpočívať 2 hodiny pod pokrývkou. Zmiešajte suvareným bulgurom , nasekanými paradajkami arukolou.
  5. Podávanie

    Glazovaný burger podávajte so žemľou, bulgurovým šalátom skyslou cibuľou, pečenými zemiakmi amedovo-horčicovým dresingom Hellmann’s.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu