1. Steak

    Mäso očistite, pripravte si porcie, ochuťte Knorr Sypkým prípr. na ochut. na na hovädzie mäso, potrite Knorr Esenciou s chuťou údeného a olejom. Nechajte odležať. Pred tepelnou úpravou mäso vyberte na 30 minút z chladu a nechajte odpočinúť pri izbovej teplote. Mäso ugrilujte metódou priameho grilovania z oboch strán do požadovaného stupňa prepečenia. Po vybratí z grilu nechajte mäso odpočinúť. Podávajte so šalátom a dresingom.
  2. Šalát

    Umyte zeleninu, šalotku a červenú cibuľu olúpte. Všetko nakrájajte a v miske zamiešajte spoločne s natrhanými lístkami mäty a koriandru. Vložte do chladničky.
  3. Dresing

    Dresing pripravte v mažiari rozdrvením všetkých surovín (cesnak, rybacia omáčka, limetová šťava, chilli pasta, cukor). Pridajte Knorr Sunshine Chilli omáčku a zmiešajte, prípadne upravte konzistenciu vodou. Ak nemáte mažiar, použite mixér.
  4. Tip

    Ak máte radi prílohu zemiaky, priptavte si k steaku gratinované zemiaky.