Menu

Suroviny

+

Steak

Šalát

  • Cherry paradajky 320.0 g
  • Šalátová uhorka 250.0 g
  • Červená cibuľa 80.0 g
  • Šalotka 40.0 g
  • Mäta 30.0 g
  • Čerstvý koriander 30.0 g

Dresing


Ingrediencie (10 porcií)

...

Príprava

  1. Steak

    Mäso očistite, pripravte si porcie, ochuťte Knorr Sypkým prípr. na ochut. na na hovädzie mäso, potrite Knorr Esenciou s chuťou údeného a olejom. Nechajte odležať. Pred tepelnou úpravou mäso vyberte na 30 minút z chladu a nechajte odpočinúť pri izbovej teplote. Mäso ugrilujte metódou priameho grilovania z oboch strán do požadovaného stupňa prepečenia. Po vybratí z grilu nechajte mäso odpočinúť. Podávajte so šalátom a dresingom.
  2. Šalát

    Umyte zeleninu, šalotku a červenú cibuľu olúpte. Všetko nakrájajte a v miske zamiešajte spoločne s natrhanými lístkami mäty a koriandru. Vložte do chladničky.
  3. Dresing

    Dresing pripravte v mažiari rozdrvením všetkých surovín (cesnak, rybacia omáčka, limetová šťava, chilli pasta, cukor). Pridajte Knorr Sunshine Chilli omáčku a zmiešajte, prípadne upravte konzistenciu vodou. Ak nemáte mažiar, použite mixér.
  4. Tip

    Ak máte radi prílohu zemiaky, priptavte si k steaku gratinované zemiaky.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu