Menu

Suroviny

+

Pripravte chorizo s kalerábom

  • Chorizo 300.0 g
  • Kaleráb 1.0 kg
  • Petržlen 200.0 g
  • Olej 50.0 ml

Pripravte grilovaného lososa

Pripravte bazalkové maslo

Pripravte pečené sladké zemiaky


Vďaka takzvanému motýlikovému rezu môžete lososa upiecť efektívne a rýchlo, chorizo mu dodá ľahko údenú príchuť, čo sa k lososovi perfektne hodí.

...

Príprava

  1. Pripravte chorizo s kalerábom

    Nakrájajte chorizo na tenké plátky a opečte po oboch stranách do chrumkava. Pomocou klieští vyberte zpanvice klobásu a položte ju na papierový obrúsok, aby sa doňho vsiakol tuk z choriza. Olúpte kaleráb a nakrájajte ho na väčšie plátky. Povarte niekoľko minút v slanej vode, nechajte odkvapkať a potom ho opečte na oleji. Nakoniec ho zmiešajte s opečeným chorizom a posypte nakrájaným petržlenom.
  2. Pripravte grilovaného lososa

    Lososa nakrájejte na 4 cm široké kusy. Tie potom nakrájajte na polovicu bez toho, aby ste rozkrojili kožu. Potrite tukom z klobásy a okoreňte Knorr ochucovadlom na ryby. Rybu ogrilujte.
  3. Pripravte bazalkové maslo

    Zmiešajte mäkké maslo a Primerba Zelené pesto, kým nie je zmes rovnomerná a hladká. Sformujte do akéhokoľvek tvaru a dajte do chladničky. Na suchej panvici opražte panko strúhanku do zlatista. Oddeľte kus bazalkového masla a posypte strúhankou.
  4. Pripravte pečené sladké zemiaky

    Očistite sladké zemiaky, nakrájajte ich na kúsky, okoreňte Knorr ochucovadlom na ryby, potrite olivovým olejom, pridajte pár olúpaných strúčikov cesnaku a pečte na teplote 160⁰C, kým nezmäknú.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu