Menu

Suroviny

+

Šalátová zálievka

Šalát

  • Šalátová kytička 300.0 g
  • Zelené fazuľové struky 400.0 g
  • Červená reďkovka 150.0 g

Ryba

  • Mečúň 1.6 kg
  • Morská soľ 10.0 g

Servírovanie

  • Jablčný ocot 10.0 ml

Netradičná, ale výborná biela ryba so zeleninovým šalátom.

...

Príprava

  1. Šalátová zálievka

    • Záhradnú šalátovú zálievku zmiešajte s olejom, nadrobno nakrájanými paradajkami s olejom zo sušených paradajok, zmes odložte minimálne na hodinu.
  2. Šalát

    • Šaláty očistite, olúpané fazuľové struky ľubovoľne nakrájajte a zľahka oblanšírujte.Reďkovky nakrájajte na plátky.
  3. Ryba

    • Mečúňa ugrilujte, jemne ochuťte morskou soľou.
  4. Servírovanie

    • Na tanier položte rybu, polejte ju pripravenou omáčkou, servírujte so šalátmi a zeleninou pokropenými vínnym octom.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu