Grilovaný melón & grilovaný ananás

Suroviny
Grilovaný melón & grilovaný ananás
−
+
€0.0
Melón
-
(Baby) vodný melón, veľké kocky 1500.0 g
-
Med 150.0 g
-
Limetková šťava 80.0 g
Ananás
-
Rum tmavý 150.0 ml
-
Mäta, listy, nasekaná 150.0 g
-
Ananás, olúpaný 700.0 g
-
Kyslá smotana 500.0 g
-
Čerstvé ovocie na ozdobu 150.0 g
Príprava
-
Melón
Zvaríme med a limetkovú šťavu do konzistencie sirupu a vychladíme. Kúsky melónu napicháme na špíz a pri strednej teplote grilujeme 3 minúty z každej strany. Podáváme pokvapkané medovo-limetkovým sirupom a ozdobíme čerstvým ovocím. -
Ananás
Pozdĺžne nakrájame dlhé hranolky. Namočíme ananás na 2–4 hodiny do rumu. Zmiešame Cremefine Fraiche s mätou. Napicháme prekrojené kusy ananásu na špíz a grilujeme do skaramelizovania asi 3 minúty z každej strany. Podávame s mätovým krémom a ozdobené čerstvým ovocím.