Suroviny

+

Mäso

  • Bravčové pliecko 2400.0 g

Marináda

Doplnky

  • Čerstvý cesnak 40.0 g
  • Olej 100.0 ml
  • Soľ 15.0 g
  • Cibuľa (krúžky) 100.0 g
  • Slanina 1400.0 g

Šalát

  • Červené a žlté cherry paradajky 1.0 kg
  • Červená cibuľa 100.0 g

Dresing

Príprava

  1. Mäso

    Pliecko nakrájajte na kocky na šašlik.
  2. Marináda

    Všetky zložky marinády rozmiešajte, premiešajte s mäsom a marinujte v chlade 12 hodín.
  3. Doplnky

    Cibuľu a slaninu nakrájané na prúžky osoľte, ochuťte rozdrveným cesnakom a pokvapkajte olejom.
  4. Príprava

    Na namočené bambusové špajle napichnite mäso, cibuľu a slaninu.Pečte v rúre vyhriatej na teplotu 165 ° Ccca 30 minút alebo grilujte domäkka.
  5. Šalát

    Cherry paradajky umyte a prekrojte na polovicu. Pridajte červenú cibuľu nakrájanú na tenké kolieska. Zalejte dresingom a jemne premiešajte.
  6. Dresing

    Do olivovéhooleja pridajte všetky ingrediencie a zľahka vyšľahajte.
  7. Tip

    Ak neobľubujete bravčové mäso, použite vykostenékuracie stehno s kožou.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu