Grilovaný šašlik s paradajkovým šalátom
Ingrediencie (10 porcií)

Suroviny
Grilovaný šašlik s paradajkovým šalátom
−
+
€0.0
Mäso
Bravčové pliecko
/g
2400.0 g
0%
Marináda
Soľ
/g
10.0 g
0%
Korenie čierne mleté
/g
5.0 g
0%
Majoránka
/g
5.0 g
0%
Knorr Professional Esencia s intenzívnou chuťou údeného 0,4 l
/ml
20.0 ml
0%
Hellmann´s Barbecue omáčka 950 g
/g
80.0 g
0%
Doplnky
Čerstvý cesnak
/g
40.0 g
0%
Olej
/ml
100.0 ml
0%
Soľ
/g
15.0 g
0%
Cibuľa (krúžky)
/g
100.0 g
0%
Slanina
/g
1400.0 g
0%
Šalát
Červené a žlté cherry paradajky
/kg
1.0 kg
0%
Červená cibuľa
/g
100.0 g
0%
Dresing
Olivový olej
/ml
100.0 ml
0%
Knorr Professional Esencia s intenzívnou chuťou citrusov 0,4 l
/ml
30.0 ml
0%
Soľ
/g
3.0 g
0%
/
Mäso
-
Bravčové pliecko 2400.0 g
Marináda
-
Soľ 10.0 g
-
Korenie čierne mleté 5.0 g
-
Majoránka 5.0 g
-
Knorr Professional Esencia s intenzívnou chuťou údeného 0,4 l 20.0 ml
-
Hellmann´s Barbecue omáčka 950 g 80.0 g
Doplnky
-
Čerstvý cesnak 40.0 g
-
Olej 100.0 ml
-
Soľ 15.0 g
-
Cibuľa (krúžky) 100.0 g
-
Slanina 1400.0 g
Šalát
-
Červené a žlté cherry paradajky 1.0 kg
-
Červená cibuľa 100.0 g
Dresing
-
Olivový olej 100.0 ml
-
Knorr Professional Esencia s intenzívnou chuťou citrusov 0,4 l 30.0 ml
-
Soľ 3.0 g
Príprava
-
Mäso
Pliecko nakrájajte na kocky na šašlik. -
Marináda
Všetky zložky marinády rozmiešajte, premiešajte s mäsom a marinujte v chlade 12 hodín. -
Doplnky
Cibuľu a slaninu nakrájané na prúžky osoľte, ochuťte rozdrveným cesnakom a pokvapkajte olejom. -
Príprava
Na namočené bambusové špajle napichnite mäso, cibuľu a slaninu.Pečte v rúre vyhriatej na teplotu 165 ° Ccca 30 minút alebo grilujte domäkka. -
Šalát
Cherry paradajky umyte a prekrojte na polovicu. Pridajte červenú cibuľu nakrájanú na tenké kolieska. Zalejte dresingom a jemne premiešajte. -
Dresing
Do olivovéhooleja pridajte všetky ingrediencie a zľahka vyšľahajte. -
Tip
Ak neobľubujete bravčové mäso, použite vykostenékuracie stehno s kožou.