Hovädzí burger so sušenými paradajkami a BBQ omáčkou
Pri miešaní mäsa pridajte podľa potreby trochu vody, aby ste docielili správnu textúru a mäso zostalo šťavnaté

Suroviny
Hovädzí burger so sušenými paradajkami a BBQ omáčkou
−
+
€0.0
Príprava žemlí
Mlieko
/ml
260.0 ml
0%
Čerstvé droždie
/g
20.0 g
0%
Múka
/g
400.0 g
0%
Cukor
/g
25.0 g
0%
Soľ
/g
15.0 g
0%
Maslo
/g
50.0 g
0%
Vajce
/ks
1.0 ks
0%
Voda
/podľa potreby
0.0 podľa potreby
0%
Príprava mäsových placiek
Mleté hovädzie mäso
/g
1800.0 g
0%
Knorr Professional Essence Hovädzí bujón 1L
/ml
30.0 ml
0%
Servírovanie
Grilované šampiňóny
/podľa potreby
0.0 podľa potreby
0%
Miešaný listový šalát
/g
250.0 g
0%
Nakladané cibuľky
/g
200.0 g
0%
/
Príprava žemlí
-
Mlieko 260.0 ml
-
Čerstvé droždie 20.0 g
-
Múka 400.0 g
-
Cukor 25.0 g
-
Soľ 15.0 g
-
Maslo 50.0 g
-
Vajce 1.0 ks
-
Voda
Príprava mäsových placiek
-
Mleté hovädzie mäso 1800.0 g
Servírovanie
-
Grilované šampiňóny
-
Miešaný listový šalát 250.0 g
-
Nakladané cibuľky 200.0 g
Príprava
-
Príprava žemlí
- Vteplom mlieku nechajte rozpustiť droždie, potom pridajte ostatné suroviny a rozpustené vychladnuté maslo. Aby bol výsledok čo najlepší, suroviny zmiešajte pomocou mixéru nastaveného na nízku rýchlosť.
- Cesto dajte na 1 hodinu do chladničky, potom ho znovu pomieste a rozdeľte na 10 dielikov. Vytvarujte zneho žemle a potrite ich rozšľahaným vajíčkom.
- Pečte na teplote 200 ⁰C 15–20 minut.
-
Príprava mäsových placiek
- Mäso ochuťte hovädzím bujónom Knorr Professional Essence. Vytvarujte placky a opečte ich na grille.
-
Servírovanie
- Na rozkrojenú žemlu položte mäsovú placku, zeleninu a omáčku a priklopte druhou polovicou žemle.