Hydinové žalúdky na krémovej jačmennej krupici

Suroviny
Hydinové žalúdky na krémovej jačmennej krupici
−
+
€0.0
Hydinové žalúdky
Žalúdky z moriaka
/g
1800.0 g
0%
Rýchlosoľ
/g
40.0 g
0%
Nové korenie
/g
10.0 g
0%
Bobkový list
/g
5.0 g
0%
Soľ
/g
10.0 g
0%
Cukor
/g
7.0 g
0%
Huby a zelenina
Huby Nameko
/g
300.0 g
0%
Červená cibuľa
/g
150.0 g
0%
Cukina, veľké kocky
/g
400.0 g
0%
Červená paprika, veľké kocky
/g
300.0 g
0%
Olej
/ml
80.0 ml
0%
Krémová jačmenná krupica
Voda
/ml
1300.0 ml
0%
Cibuľa, nakrájaná na kocky
/g
150.0 g
0%
Víno
/ml
100.0 ml
0%
Jačmenná krupica
/g
500.0 g
0%
/
Hydinové žalúdky
-
Žalúdky z moriaka 1800.0 g
-
Rýchlosoľ 40.0 g
-
Nové korenie 10.0 g
-
Bobkový list 5.0 g
-
Soľ 10.0 g
-
Cukor 7.0 g
Huby a zelenina
-
Huby Nameko 300.0 g
-
Červená cibuľa 150.0 g
-
Cukina, veľké kocky 400.0 g
-
Červená paprika, veľké kocky 300.0 g
-
Olej 80.0 ml
Krémová jačmenná krupica
-
Voda 1300.0 ml
-
Cibuľa, nakrájaná na kocky 150.0 g
-
Víno 100.0 ml
-
Jačmenná krupica 500.0 g
Príprava
-
Hydinové žalúdky
- Žalúdky očistíme, prerežeme napoly alebo nakrájame na tri časti. Varíme s pridaním zeleninového bujónu, konzervačnej soli a ostatných korenín.
-
Huby a zelenina
- Huby osmažíme naoleji spolu s červenou cibuľou.
- Zeleninu osmažíme samostatne.
-
Krémová jačmenná krupica
- Zeleninový vývar zmiešame s vodou.
- Cibuľu osmažíme na Rama Culinesse, podlejeme vínom a zredukujeme.
- Pridáme jačmennú krupicu a jemne osmažíme. Zalejeme vopred pripraveným vývarom, pridáme Ramu Cremefine 31%, privedieme do varu, prikryjeme pokrievkou a vložíme do rúry predhriatej na 130 ⁰C približne 20 minút.
- Po vybratí pridáme nakrájanú petržlenovú vňať a okoreníme.
-
Servírovanie
- Žalúdky osmažíme na vysokom ohni, pridáme huby a zeleninu.
- Podávame s krémovou krupicou.