KARFIOLOVÝ QUICHE S PARADAJKAMI

Suroviny
KARFIOLOVÝ QUICHE S PARADAJKAMI
−
+
€0.0
Korpus:
Hladká celozrnná múka
/g
500.0 g
0%
Rama Culinesse Profi 0,9l
/g
170.0 g
0%
Vajcia
/ks
2.0 ks
0%
Karfiol
/g
800.0 g
0%
Syr Eidam 30%, strúhaný
/g
100.0 g
0%
Repkový olej, na vymazanie
/cl
5.0 cl
0%
Náplň:
Kučeravý kel
/g
400.0 g
0%
FLORA Professional PLANT (rastlinná) 15 % Na varenie
/ml
400.0 ml
0%
Oregano, sušené
/g
2.0 g
0%
Paradajky
/g
300.0 g
0%
Vajcia
/ks
5.0 ks
0%
Syr Eidam 30%
/g
100.0 g
0%
Hlávkový šalát:
Hlávkový šalát
/g
800.0 g
0%
Voda
/ml
140.0 ml
0%
Repkový olej
/ml
40.0 ml
0%
/
Korpus:
-
Hladká celozrnná múka 500.0 g
-
Rama Culinesse Profi 0,9l 170.0 g
-
Vajcia 2.0 ks
-
Karfiol 800.0 g
-
Syr Eidam 30%, strúhaný 100.0 g
-
Repkový olej, na vymazanie 5.0 cl
Náplň:
-
Kučeravý kel 400.0 g
-
FLORA Professional PLANT (rastlinná) 15 % Na varenie 400.0 ml
-
Oregano, sušené 2.0 g
-
Paradajky 300.0 g
-
Vajcia 5.0 ks
-
Syr Eidam 30% 100.0 g
Hlávkový šalát:
-
Hlávkový šalát 800.0 g
-
Voda 140.0 ml
-
Repkový olej 40.0 ml
Príprava
-
Korpus:
- Karfiol uvarte do mäkka, potom ho nastrúhajte najemno, vložte do utierky a vyžmýkajte z nej všetku vodu.
- Vložíme do misky, pridáme ostatné prísady na korpus a vypracujeme cesto.
- Vymastite GN plech a rozložte naň karfiolovú zmes tak, aby sa vytvorila rovnomerná vrstva s hrúbkou asi pol centimetra s vyšším okrajom.
- Vložte na 10 minút do predhriatej rúry na 180 °C (najlepšie so syrovými fazuľami posypanými vnútri, na udržanie tvaru korpusu).
-
Náplň:
- Kučeravú kapustu natrhajte na kúsky a krátko uvarte v horúcej vode, ochlaďte, vyžmýkajte a osušte.
- Na vaječnú zmes nahrubo nastrúhajte syr Eidam, rozšľahajte vajcia v smotane, ochuťte oreganom a zeleninovým vývarom.
- Na predpečený korpus dajte polovicu Eidamu, rozotrite kučeravú kapustu, navrch nalejte vaječnú zmes, posypeme zvyšným strúhaným Eidamom a na vrch položte plátky paradajok.
- Pečte pri 180 °C približne 30 minút.
- Podávajte so šalátom, vhodnou prílohou je napríklad listový alebo kapustový šalát.
-
Hlávkový šalát:
- Šalát očistite, dobre umyte a rozoberte a natrhajte listy na menšie kúsky.
- Zálievku zmiešajte s vodou a pridajte olej.
- Jednotlivé porcie hlávkového šalátu prelejte hotovým dresingom.