Kura v lístkovom ceste s pikantnou paradajkovo - paprikovou omáčkou a glazovanou zeleninou

Suroviny
Kura v lístkovom ceste s pikantnou paradajkovo - paprikovou omáčkou a glazovanou zeleninou
−
+
€0.0
Kura
Cukina
/g
500.0 g
0%
Kuracie rezne
/g
1300.0 g
0%
Olej
/ml
30.0 ml
0%
Šunka zrejúca
/g
100.0 g
0%
Lístkové cesto
/g
450.0 g
0%
Vajcia
/g
50.0 g
0%
Omáčka
Olivový olej
/ml
30.0 ml
0%
Cibuľa
/g
80.0 g
0%
Cesnak
/g
5.0 g
0%
Červená paprika
/g
70.0 g
0%
Žltá paprika
/g
70.0 g
0%
Biele víno suché
/ml
70.0 ml
0%
Voda
/ml
400.0 ml
0%
Kapary
/g
20.0 g
0%
Červené chilli
/g
3.0 g
0%
Zelenina
Mix byliniek
/g
0.0 g
0%
Šalotka
/g
200.0 g
0%
Kelový list
/g
150.0 g
0%
Hrášok
/g
200.0 g
0%
Žltá a zelená fazuľka
/g
500.0 g
0%
/
Kura
-
Cukina 500.0 g
-
Kuracie rezne 1300.0 g
-
Olej 30.0 ml
-
Šunka zrejúca 100.0 g
-
Lístkové cesto 450.0 g
-
Vajcia 50.0 g
Omáčka
-
Olivový olej 30.0 ml
-
Cibuľa 80.0 g
-
Cesnak 5.0 g
-
Červená paprika 70.0 g
-
Žltá paprika 70.0 g
-
Biele víno suché 70.0 ml
-
Voda 400.0 ml
-
Kapary 20.0 g
-
Červené chilli 3.0 g
Zelenina
-
Mix byliniek
-
Šalotka 200.0 g
-
Kelový list 150.0 g
-
Hrášok 200.0 g
-
Žltá a zelená fazuľka 500.0 g
Príprava
-
Kura
Plátky cukiny ľahko ogrilujeme, preložíme na papierové obrúsky. Rezne očistíme, okoreníme sypkým korením na hydinu. Osmažíme z oboch strán na oleji.Na mäso uložíme plátky cukiny a obalíme šunkou. Cesto pokrájame na obdĺžniky. Mäso obalíme v ceste a potrieme rozmiešaným vajíčkom. Pečieme na 200°C so sondou nastavenou na 67°C. -
Omáčka
Na olivovom oleji pražíme cibuľu s cesnakom a paprikami do sklovita. Vlejeme víno a zredukujeme. Pridávame vodu, boloňskú omáčku, premiešame a privedieme do varu. Do vriacej omáčky pridáme zostávajúce suroviny a dochutíme. -
Zelenina
Všetkú zeleninu posypeme Aroma Mixom a uvaríme v rúre na pare. Jedlo nakoniec ozdobíme čerstvými bylinkami.