Menu

Suroviny

+

Kura

Omáčka

Zelenina


...

Príprava

  1. Kura

    Plátky cukiny ľahko ogrilujeme, preložíme na papierové obrúsky. Rezne očistíme, okoreníme sypkým korením na hydinu. Osmažíme z oboch strán na oleji.Na mäso uložíme plátky cukiny a obalíme šunkou. Cesto pokrájame na obdĺžniky. Mäso obalíme v ceste a potrieme rozmiešaným vajíčkom. Pečieme na 200°C so sondou nastavenou na 67°C.
  2. Omáčka

    Na olivovom oleji pražíme cibuľu s cesnakom a paprikami do sklovita. Vlejeme víno a zredukujeme. Pridávame vodu, boloňskú omáčku, premiešame a privedieme do varu. Do vriacej omáčky pridáme zostávajúce suroviny a dochutíme.
  3. Zelenina

    Všetkú zeleninu posypeme Aroma Mixom a uvaríme v rúre na pare. Jedlo nakoniec ozdobíme čerstvými bylinkami.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu