Menu

Suroviny

+

Príprava

Zemiaky

  • Zemiaky 1600.0 g
  • Kurkuma 2.0 g
  • Soľ 15.0 g

...

Príprava

  1. Príprava

    • Nakrájanú cibuľu opražíme na oleji do ružova, pridáme hrubo pokrájané očistené papriky, ktoré krátko podusíme. Potom pridáme trochu rajského pretlaku a po zarestovaní pridáme vajcia, ktoré necháme zraziť. Nakoniec pridáme pokrájané umyté paradajky a fazuľu, ktoré necháme prehriať. Podľa chuti osolíme. Rybie filety ochutíme a opečieme na tuku. Pri podávaní opečenú rybu pokryjeme teplou zeleninovou zmesou alebo položíme opečenú rybu na zeleninu a doplníme varenými zemiakmi. 
  2. Zemiaky

    • Pokrájané zemiaky vložíme do vriacej osolenej vody s pridaním kurkumy a uvaríme domäkka.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu