+

Šalát

Losos

  • Filety z lososa 1500.0 g
  • Cukor 400.0 g
  • Maslo 50.0 g
  • Cesnak 40.0 g
  • Soľ 400.0 g
  1. Šalát

    • Tarhoňu uvarte vo vode s prídavkom šafranovej pasty.
    • Všetku zeleninu nakrájajte na kocky, premiešajte s vychladnutou cestovinou a dochuťte olivovým olejom, citrónom, nasekanou mätou a ostatnými koreninami.
  2. Losos

    • Lososa posypte zmesou soli a cukru a nechajte 20minút marinovať. Rybu umyte pod tečúcou vodou a osušte papierovou utierkou.
    • Opečte na olivovom oleji s maslom, cesnakom a citrónovou kôrou.
  3. Servírovanie

    • Lososa podávajte na vopred pripravenom šaláte tabbouleh.