Menu

Suroviny

+

Mäso :

Omáčka :


...

Príprava

  1. Mäso :

    K mletému morčaciemu mäsu pridajte nadrobno nakrájanú cibuľu, záhradné bylinky, worchester, med, toastový chlieb namočený v mlieku a strúhanku. Dôkladne premiešajte a vytvarujte guľky. Pečieme 40 minút v konvektomatu vyhriatom na 160 °C v GN nádobách vymastených tukom.
  2. Omáčka :

    Očistíme a nakrájame mrkvu na hranolky, krátko opečieme na tuku s cukrom a kari korením, zalejeme vodou a necháme 15 minút variť. Pridáme gnocchi, holandskú omáčku, smotanu a krátko povaríme.
  3. Podávanie :

    Podávajte s mäsovými guľôčkami a nasekanou petržlenovou vňaťou.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu