Mušle sv. Jakuba s paradajkovým džemom a uhorkovým pyré
Jemná a delikátna chuť mušlí svätého Jakuba doplnená originálnymi prílohami.

Suroviny
Mušle sv. Jakuba s paradajkovým džemom a uhorkovým pyré
−
+
€0.0
Mušle svätého Jakuba
Knorr Professional Essence Rybací bujón 1L
/ml
10.0 ml
0%
Maslo
/g
60.0 g
0%
Olivový olej
/ml
10.0 ml
0%
Paradajkový džem
Olivový olej
/ml
0.0 ml
0%
Šalotka
/g
70.0 g
0%
Jablčný ocot
/ml
10.0 ml
0%
Cukor
/g
10.0 g
0%
Soľ
/g
0.0 g
0%
Chilli
/g
15.0 g
0%
Paradajky koktejlové
/g
100.0 g
0%
Uhorkové pyré
Uhorky (čerstvé)
/g
300.0 g
0%
Soľ
/g
20.0 g
0%
/
Mušle svätého Jakuba
-
Maslo 60.0 g
-
Olivový olej 10.0 ml
Paradajkový džem
-
Olivový olej
-
Šalotka 70.0 g
-
Jablčný ocot 10.0 ml
-
Cukor 10.0 g
-
Soľ
-
Chilli 15.0 g
-
Paradajky koktejlové 100.0 g
Uhorkové pyré
-
Uhorky (čerstvé) 300.0 g
-
Soľ 20.0 g
Príprava
-
Mušle svätého Jakuba
- Mušle svätého Jakuba dôkladne osušte a potrite Knorr Essence Bujón z morských plodov, odložte ich, až kým ich budete piecť na masle.
-
Paradajkový džem
- Paradajky sparte, olúpte, odstráňte semienka.Paradajkové filety nakrájajte na kocky.
- Na olivovom oleji opečte šalotku nakrájanú na malé kocky, pridajte paradajky a nadrobno pokrájanú chilli papričku.
- Všetko chvíľu restujte, pridajte vínny ocot a korenie, po chvíli zalejte pomarančovou šťavou a redukujte na miernom ohni, až dosiahnete konzistenciu hustej kaše.
-
Uhorkové pyré
- Z uhorky odstráňte semená, potom ju nakrájajte na veľké kocky a zmrazte.