Ochutený bylinkový krém na steak

Suroviny
Ochutený bylinkový krém na steak
−
+
€0.0
Postup
Hladká petržlenová vňať
/g
5.0 g
0%
Smotana na šľahanie 33%
/ml
100.0 ml
0%
/
Postup
-
Hladká petržlenová vňať 5.0 g
-
Smotana na šľahanie 33% 100.0 ml
Príprava
-
Postup
- Vyšľahajte Ramu Cremefine Na šľahanie. Nasekajte sušené paradajky a vložte ich do krému. Následne primiešajte Primerbu Bazalka a pokrájanú petržlenovú vňať a všetko dobre premiešajte.
- Nastriekajte ochutený krém na papier (hviezdičky, pusinky...) a zamrazte.
-
Servírovanie
- Podávajte ku grilovanému mäsu a ozdobte čerstvou bazalkou.