OPEČENÉ GNOCCHI S KYSLOU KAPUSTOU

Suroviny
OPEČENÉ GNOCCHI S KYSLOU KAPUSTOU
−
+
€0.0
Gnocchi s kyslou kapustou:
Repkový olej
/g
80.0 g
0%
Cibuľa žltá, nadrobno nakrájaná
/g
200.0 g
0%
Repkový olej
/g
50.0 g
0%
Kyslá kapusta
/g
1500.0 g
0%
Údená paprika, mletá
/g
10.0 g
0%
Rímska rasca, mletá
/g
5.0 g
0%
Hladkolistá petržlenová vňať, nasekaná
/g
15.0 g
0%
/
Gnocchi s kyslou kapustou:
-
Repkový olej 80.0 g
-
Cibuľa žltá, nadrobno nakrájaná 200.0 g
-
Repkový olej 50.0 g
-
Kyslá kapusta 1500.0 g
-
Údená paprika, mletá 10.0 g
-
Rímska rasca, mletá 5.0 g
-
Hladkolistá petržlenová vňať, nasekaná 15.0 g
Príprava
-
Gnocchi s kyslou kapustou:
- V hrnci zohrejte olej, pridajte nakrájanú cibuľu a restujte 2-3 minúty, pridajte nakrájanú a v prípade potreby prepláchnutú kyslú kapustu, rímsku rascu, zeleninový vývar a nechajte mierne variť 20 minút, kým kapusta nezmäkne.
- Gnocchi vyprážajte na panvici alebo v konvektomate do zlatista (asi 10 minút) a potom pridajte do hrnca s kapustou.
- Pridáme mletú papriku, premiešame a necháme 2-3 minúty spolu povariť.
- Pri podávaní posypte petržlenovou vňaťou.