Menu

Suroviny

+

Krevety, kuracie mäso, cestoviny a zelenina


V ázijskej kuchyni sa rezance často opekajú. Ponúkame vám jeden zaujímavý recept na ich prípravu. Skúste!

...

Príprava

  1. Krevety, kuracie mäso, cestoviny a zelenina

    • Krevety a kuracie prsia očistite. Kuracie mäso nakrájajte na rezančeky. Uvarte cestoviny.
    • Zeleninu očistite a nakrájajte: potom nakrájajte Choi/čínsku kapustu, papriku a cibuľu na prúžky, rajčiny na kocky.
    • Krevety a kuracie rezančeky sprudka opečte na panvici wok, potom ich odložte, ale nechajte ich v teple.
    • Na panvici wok restujte zeleninu, fazuľové klíčky, tofu, vyklepnuté vajce a cestoviny. Podľa chuti pridajte omáčku Sunshine Chili a soľ.
    • Restovanú zeleninu zmiešame s krevetami a kuracím masom.
    • Hotový pokrm ozdobte jarnou cibuľkou a osmaženou šalotkou.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu