Opekané cestoviny Bami Goreng
V ázijskej kuchyni sa rezance často opekajú. Ponúkame vám jeden zaujímavý recept na ich prípravu. Skúste!

Suroviny
Opekané cestoviny Bami Goreng
−
+
€0.0
Krevety, kuracie mäso, cestoviny a zelenina
Očistené krevety
/g
450.0 g
0%
Kuracie prsia (bez kosti)
/g
500.0 g
0%
Tenké vaječné cestoviny
/g
600.0 g
0%
Pak Choi alebo čínska kapusta
/g
240.0 g
0%
Červená paprika
/g
300.0 g
0%
Cibuľa
/g
133.0 g
0%
Paradajky koktejlové
/g
316.0 g
0%
Fazuľové klíčky
/g
150.0 g
0%
Tofu
/g
240.0 g
0%
Soľ
/g
15.0 g
0%
Jarná cibuľka (plátky)
/g
0.0 g
0%
Šalotka
/g
0.0 g
0%
/
Krevety, kuracie mäso, cestoviny a zelenina
-
Očistené krevety 450.0 g
-
Kuracie prsia (bez kosti) 500.0 g
-
Tenké vaječné cestoviny 600.0 g
-
Pak Choi alebo čínska kapusta 240.0 g
-
Červená paprika 300.0 g
-
Cibuľa 133.0 g
-
Paradajky koktejlové 316.0 g
-
Fazuľové klíčky 150.0 g
-
Tofu 240.0 g
-
Soľ 15.0 g
-
Jarná cibuľka (plátky)
-
Šalotka
Príprava
-
Krevety, kuracie mäso, cestoviny a zelenina
- Krevety a kuracie prsia očistite. Kuracie mäso nakrájajte na rezančeky. Uvarte cestoviny.
- Zeleninu očistite a nakrájajte: potom nakrájajte Choi/čínsku kapustu, papriku a cibuľu na prúžky, rajčiny na kocky.
- Krevety a kuracie rezančeky sprudka opečte na panvici wok, potom ich odložte, ale nechajte ich v teple.
- Na panvici wok restujte zeleninu, fazuľové klíčky, tofu, vyklepnuté vajce a cestoviny. Podľa chuti pridajte omáčku Sunshine Chili a soľ.
- Restovanú zeleninu zmiešame s krevetami a kuracím masom.
- Hotový pokrm ozdobte jarnou cibuľkou a osmaženou šalotkou.