Menu

Suroviny

+

Cestoviny :

  • Knorr Pennette - Rúrky 3kg 700.0 g
  • Kuracie mäso 700.0 g
  • Brokolica - očistená 1100.0 g
  • Olivový olej 100.0 ml
  • Huby - hnedé 250.0 g
  • Žerucha 150.0 g
  • Vajcia 4.0 ks
  • Mlieko - polotučné 200.0 ml
  • Jarná cibuľka 150.0 g
  • Syr Eidam 30% - strúhaný 150.0 g
  • Soľ 20.0 g
  • Knorr Professional Primerba Červené Pesto 0,34 kg 80.0 g

...

Príprava

  1. Cestoviny :

    Cestoviny uvarte podľa návodu. Kuracie mäso nakrájajte na tenké plátky a prudko, ale krátko opečte. K mäsu pridajte brokolicu nakrájanú na menšie kúsky a oblanšírovanú, spolu s nakrájanými hubami, červeným pestom, žeruchou a mliekom. Premiešajte a varte, kým sa syr nerozpustí. Vychladnutú omáčkovú zmes primiešajte k cestovinám, vajciam a nakrájanej jarnej cibuľke. Dochuťte soľou. Preložíme do vhodnej GN nádoby, uhladíme povrch a vložíme piecť do rúry/konvektomatu, kým povrch nie je zlatistý. Pred koncom posypte povrch strúhaným syrom a dopečte.
  2. Tip :

    Vhodným doplnkom je listový alebo zeleninový šalát.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu