Menu

Suroviny

+

Kura:

Omáčka:


...

Príprava

  1. Kura:

    • Každý kurací rezeň zľahka potrite koncentrovaným kuracím fondom, posypte niekoľkými špenátovými listami a zrolujte ich.
    • Naskladajte ich tesne vedľa seba do GN nádoby a ochuťte mletým koriandrom a mierne pokvapkajte olejom. Pečte do zlatista
    • Na panvici zohrejte zvyšný olej, pridajte nakrájané cibuľu, krátko orestujte a občas premiešajte, pridajte cícer, trochu vody a nechajte odkryté a niekoľko minút zahrievajte a odparujte tekutinu.
    • Pridajte zvyšný špenát, miešajte 1 minútu a v prípade potreby nechajte listy mierne zvädnúť.
    • Špenátové listy nakrájajte na kúsky a uvarte v horúcej vode, nechajte vychladnúť, vyžmýkajte a osušte. Dochuťte citrónovou šťavou a esenciou.
    • Kuracie rolky nakrájajte na porcie a podávajte s cícerom a omáčkou.
  2. Omáčka:

    • Zmiešajte všetky prísady na studenú omáčku a uložte do chladničky.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu