1. Mäso

     

    • Entrecôte očistite od nadbytočného tuku.
    • Marinádu na hovädzie premiešajte s olejom, podrvenými bobkovými listami, horčicou a rozdrvenými guličkami nového korenia.
    • Pripravenú marinádu potrite na mäso a ponechajte v chladničke na 24 hodín.
    • Potom mäso opečte na Rame Culinesse, aby sa póry zatiahli.Pečte v konvektomate pri teplote 85°C, a sondu nastavte na 55°C.Teplota vo vnútri mäsa môže byť trochu vyššia (do 58°C), záleží na požiadavke hosťa.
  2. Huby

     

    • Huby nakrájajte na veľké kocky a cibuľu na drobné kocky.
    • Na Rame Culinesse orestujte cibuľu a huby, pridajte víno a zredukujte, zalejte Ramou 31% a zahustite pridaním šampiňónovo-hubovej omáčky.Chvíľu povarte na miernom ohni.
  3. Servírovanie

     

    • Upečenú roštenku podávajte s hubami na smotane, kašou z fialových zemiakov, reďkovkou na teplý spôsob a mladým pórkom.
+