Pečený entrecôte (vysoká roštenka) s hríbikmi na smotane
Pre všetkých milovníkov mäsa, lahodná, šťavnatá vysoká roštenka podávaná s hríbovou omáčkou.
-s-hríbikmi-na-smotane/main-header.jpg)
Suroviny
Pečený entrecôte (vysoká roštenka) s hríbikmi na smotane
−
+
€0.0
Mäso
Entrecote
/kg
1.6 kg
0%
Knorr Professional Marináda na hovädzie
/g
15.0 g
0%
Olej
/g
30.0 g
0%
Bobkový list
/g
4.0 g
0%
Nové korenie
/g
6.0 g
0%
Huby
Huby
/g
500.0 g
0%
Cibuľa
/g
120.0 g
0%
Biele víno suché
/ml
80.0 ml
0%
Soľ
/g
10.0 g
0%
Korenie čierne mleté
/g
5.0 g
0%
Smotana na šľahanie 33%
/ml
500.0 ml
0%
/
Mäso
-
Entrecote 1.6 kg
-
Knorr Professional Marináda na hovädzie 15.0 g
-
Olej 30.0 g
-
Bobkový list 4.0 g
-
Nové korenie 6.0 g
Huby
-
Huby 500.0 g
-
Cibuľa 120.0 g
-
Biele víno suché 80.0 ml
-
Soľ 10.0 g
-
Korenie čierne mleté 5.0 g
-
Smotana na šľahanie 33% 500.0 ml
Príprava
-
Mäso
- Entrecôte očistite od nadbytočného tuku.
- Marinádu na hovädzie premiešajte s olejom, podrvenými bobkovými listami, horčicou a rozdrvenými guličkami nového korenia.
- Pripravenú marinádu potrite na mäso a ponechajte v chladničke na 24 hodín.
- Potom mäso opečte na Rame Culinesse, aby sa póry zatiahli.Pečte v konvektomate pri teplote 85°C, a sondu nastavte na 55°C.Teplota vo vnútri mäsa môže byť trochu vyššia (do 58°C), záleží na požiadavke hosťa.
-
Huby
- Huby nakrájajte na veľké kocky a cibuľu na drobné kocky.
- Na oleji orestujte cibuľu a huby, pridajte víno a zredukujte, zalejtesmotanou na šľahaniea zahustite pridaním šampiňónovo-hubovej omáčky.Chvíľu povarte na miernom ohni.
-
Servírovanie
- Upečenú roštenku podávajte s hubami na smotane, kašou z fialových zemiakov, reďkovkou na teplý spôsob a mladým pórkom.