Menu

Suroviny

+

Mäso a marináda

  • Hovädzia roštenka 1500.0 g
  • Olej 50.0 ml
  • Mletý koriander 5.0 g
  • Cesnak 10.0 g
  • Papričky jalapeňo čerstvé (kocky) 5.0 g
  • Sterilizované papričky jalapeňo (kocky) 10.0 g
  • Čerstvý koriander 10.0 g
  • Tmavý rum 60.0 ml

Zelenina

  • Farebná paprika (prúžky) 800.0 g
  • Červená cibuľa (tenké plátky) 300.0 g
  • Cesnak (plátky) 10.0 g
  • Olej 50.0 ml
  • Papričky jalapeňo 5.0 g

Paradajková salsa

Guacamole

Príprava

  1. Mäso a marináda

    • Všetky zložky marinády spolu spojte a dobre premiešajte.
    • Potom potrite roštenku a vložte do chladničky na niekoľko hodín.
    • Potom ju môžete upiecť v konvektomate so sondou nastavenou na 57 ⁰C alebo plátky piecť na grile.
  2. Zelenina

    • Cibuľu, farebnú papriku, papričky jalapeňo a cesnak orestujte na panvici. Ku koncu dochuťte.
  3. Paradajková salsa

    • Paradajky sparte, aby ste ich zbavili šupky. Ošúpte ich a nakrájajte na kocky bez dužiny.
    • Pridajte do Tomato pronto farebnú papriku nakrájanú na kocky a zostávajúce zložky. Dochuťte.
  4. Guacamole

    • Zrelé avokádo ošúpte a roztlačte vidličkou. Pokropte šťavou zlimetky, aby nesčernelo. Pridajte Hellmann‘s Yofresh, šalotku, paradajku a dochuťte.
  5. Podávanie

    • Plátky mäsa a zeleninu zaviňte do grilovanej tortilly. Podávajte s paradajkovou salsou a omáčkou guacamole.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu