Pita chlieb s treskou
Na prípravu pokrmu môžeme použiť iný druh ryby alebo kuracie mäso.

Suroviny
Príprava
-
Treska 120 g
-
Citrónová šťava 10 g
-
Kurkuma mletá 5 g
-
Prášok z čili papričiek 2 g
-
Vajce 1 ks
-
Múka 30 g
-
Strúhanka 80 g
-
Červená paprika 40 g
-
Kukurica 30 g
-
Listy špenátu 20 g
-
Pita chlieb 2 ks
-
Olej na vyprážanie
-
Soľ, korenie
Príprava
-
Príprava
- Nakrájajte filet z tresky na kocky a marinujte v citrónovej šťave, kurkume a prášku z čili papričiek, dochuťte soľou a korením.
- Kúsky tresky obaľte v múke, potom vo vajci a strúhanke. Pečte vo fritéze pri teplote 180 °C počas doby asi 4-5 minút.
- Nakrájajte papriku na kocky a premiešajte s kukuricou, špenátom a ľadovým šalátom.
- Predhrejte pita chleby, vložte zeleninu a tresku.
- Podávajte s tatárskou omáčkou Hellmann´s ONE HAND BOTTLES.