Pita chlieb s treskou
Na prípravu pokrmu môžeme použiť iný druh ryby alebo kuracie mäso.

Suroviny
Pita chlieb s treskou
−
+
€0.0
Príprava
Treska
/g
1200.0 g
0%
Citrónová šťava
/g
100.0 g
0%
Kurkuma mletá
/g
30.0 g
0%
Prášok z čili papričiek
/g
10.0 g
0%
Múka
/g
90.0 g
0%
Strúhanka
/g
400.0 g
0%
Červená paprika
/g
200.0 g
0%
Kukurica
/g
150.0 g
0%
Listy špenátu
/g
100.0 g
0%
Ľadový šalát
/g
300.0 g
0%
Pita chlieb
/g
500.0 g
0%
Olej
/ml
1000.0 ml
0%
Soľ
/g
15.0 g
0%
Vajcia
/g
250.0 g
0%
/
Príprava
-
Treska 1200.0 g
-
Citrónová šťava 100.0 g
-
Kurkuma mletá 30.0 g
-
Prášok z čili papričiek 10.0 g
-
Múka 90.0 g
-
Strúhanka 400.0 g
-
Červená paprika 200.0 g
-
Kukurica 150.0 g
-
Listy špenátu 100.0 g
-
Ľadový šalát 300.0 g
-
Pita chlieb 500.0 g
-
Olej 1000.0 ml
-
Soľ 15.0 g
-
Vajcia 250.0 g
Príprava
-
Príprava
- Nakrájajte filet z tresky na kocky a marinujte v citrónovej šťave, kurkume a prášku z čili papričiek, dochuťte soľou a korením.
- Kúsky tresky obaľte v múke, potom vo vajci a strúhanke. Pečte vo fritéze pri teplote 180 °C počas doby asi 4-5 minút.
- Nakrájajte papriku na kocky a premiešajte s kukuricou, špenátom a ľadovým šalátom.
- Predhrejte pita chleby, vložte zeleninu a tresku.
- Podávajte s tatárskou omáčkou Hellmann´s ONE HAND BOTTLES.