+

Grilovanie

Omáčka

  • Papriky (červená, žltá, zelená) 450 g
  • Peppers (red, yellow, green) 2 ks
  • Cesnak, nasekaný 60 g
  • Rama Cremefine Profi Na varenie 1l 150 ml
  • Mozzarella, strúhaná 350 g
  • Koriander, nasekaný 20 g
  • Limetková alebo citrónová šťava 5 g

Servírovanie

  • Avokádo, na tenké plátky 2 ks
  • Vňaťka koriandru na ozdobu
  1. Grilovanie

    Huby pokvapkáme olejom a na mierne rozpálenom grile (180 °C) pečieme asi 15 minút do zmäknutia. Hovädzie steaky okoreníme, vložíme na gril a prepečieme na stupeň medium. Stiahneme z grilu, mäso prikryjeme fóliou a po krátkom odpočinutí nakrájame na kocky alebo rezance. Vložíme do misy a premiešame so syrom. Zmesou naplníme hotové klobúčiky a zapečieme na grile.
  2. Omáčka

    Na panvici si ugrilujeme papriky, cibuľu a cesnak. Opekáme 2–3 minúty, zalejeme rastlinným krémom a privedieme do varu. Potom všetko vložíme do mixéru, pridáme koriander a limetkovú alebo citrónovú šťavu a dobre rozmixujeme, prípadne dochutíme soľou a korením.
  3. Servírovanie

    Omáčku rozlejeme na tanieri a položíme na ňu zapečené huby s grilovaným mäsom. Na vrch doplníme tenkými plátkami avokáda a dozdobíme koriandrovou vňaťkou.