Pstruh na grile s grilovaným paradajkovým šalátom a rozmarínom
Ingrediencie (10 porcií)

Suroviny
Pstruh na grile s grilovaným paradajkovým šalátom a rozmarínom
−
+
€0.0
Nálev
Soľ
/g
60.0 g
0%
Cukor
/g
50.0 g
0%
Voda
/l
3.0 l
0%
Pstruh
/g
3000.0 g
0%
Grilovaný pstruh
Fenikel
/g
200.0 g
0%
Šalotka
/g
150.0 g
0%
Petržlenová vňat
/g
50.0 g
0%
Soľ
/g
10.0 g
0%
Šalát z pečených paradajok s rozmarínom
Hellmann´s Barbecue omáčka 950 g
/ml
50.0 ml
0%
Olivový olej
/ml
100.0 ml
0%
Knorr Primerba Rozmarín 340 g
/g
20.0 g
0%
Cibuľa
/g
40.0 g
0%
Paradajky
/g
400.0 g
0%
Citron
/g
200.0 g
0%
Pečený citrón
Citron
/g
0.0 g
0%
/
Nálev
-
Soľ 60.0 g
-
Cukor 50.0 g
-
Voda 3.0 l
-
Pstruh 3000.0 g
Grilovaný pstruh
-
Fenikel 200.0 g
-
Šalotka 150.0 g
-
Petržlenová vňat 50.0 g
-
Soľ 10.0 g
Šalát z pečených paradajok s rozmarínom
-
Hellmann´s Barbecue omáčka 950 g 50.0 ml
-
Olivový olej 100.0 ml
-
Knorr Primerba Rozmarín 340 g 20.0 g
-
Cibuľa 40.0 g
-
Paradajky 400.0 g
-
Citron 200.0 g
Pečený citrón
-
Citron
Príprava
-
Nálev
Soľ a cukor zmiešajte v studenej vode. Do takto pripraveného roztoku vložte ryby na 24 hodín. -
Grilovaný pstruh
Ryby osušte, okoreňte Knorr Sypkým prípr. na ryby. Najemno nasekajte fenikel, šalotku
a petržlenovú vňať. Nasekané prísady zmiešajte a dochuťte soľou. Takto pripravenú zmes vložte do brušnej dutiny rýb. Ryby si ugrilujte na rozpálenom grile. -
Šalát z pečených paradajok s rozmarínom
Nakrájajte paradajky na štvrtiny. Zmiešajte Hellmann´s Barbecue omáčku s olivovým olejom a s Knorr Primerbou Rozmarín. Paradajky potrite takto pripravenou marinádou a upečte v rúre 20 minút pri 180 0 C. Po upečení paradajky posypte jemne nasekanou cibuľou. -
Pečený citrón
Celé umyté citróny pečte 15 minút pri teplote 180 0 C. Potom ich prekrojte na polovicu. -
Tip
Naprípravu tohto receptu možte použiť iný druh rýb . Napríklad pražmu alebo morského vlka.