Menu

Suroviny

+

Nálev

  • Soľ 60.0 g
  • Cukor 50.0 g
  • Voda 3.0 l
  • Pstruh 3000.0 g

Grilovaný pstruh

Šalát z pečených paradajok s rozmarínom

  • Hellmann's Barbecue omáčka 950 g 50.0 ml
  • Olivový olej 100.0 ml
  • Knorr Primerba Rozmarín 340 g 20.0 g
  • Cibuľa 40.0 g
  • Paradajky 400.0 g
  • Citron 200.0 g

Pečený citrón

  • Citron

Ingrediencie (10 porcií)

...

Príprava

  1. Nálev

    Soľ a cukor zmiešajte v studenej vode. Do takto pripraveného roztoku vložte ryby na 24 hodín.
  2. Grilovaný pstruh

    Ryby osušte, okoreňte Knorr Sypkým prípr. na ryby. Najemno nasekajte fenikel, šalotku
    a petržlenovú vňať. Nasekané prísady zmiešajte a dochuťte soľou. Takto pripravenú zmes vložte do brušnej dutiny rýb. Ryby si ugrilujte na rozpálenom grile.
  3. Šalát z pečených paradajok s rozmarínom

    Nakrájajte paradajky na štvrtiny. Zmiešajte Hellmann´s Barbecue omáčku s olivovým olejom a s Knorr Primerbou Rozmarín. Paradajky potrite takto pripravenou marinádou a upečte v rúre 20 minút pri 180 0 C. Po upečení paradajky posypte jemne nasekanou cibuľou.
  4. Pečený citrón

    Celé umyté citróny pečte 15 minút pri teplote 180 0 C. Potom ich prekrojte na polovicu.
  5. Tip

    Naprípravu tohto receptu možte použiť iný druh rýb . Napríklad pražmu alebo morského vlka.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu