+

Nálev

  • Soľ 60 g
  • Cukor 50 g
  • Voda 3 l

Grilovaný pstruh

Šalát z pečených paradajok s rozmarínom

  • Paradajky 10 ks
  • Hellmann´s Barbecue omáčka 950 g 30 ml
  • Olivový olej 60 ml
  • Knorr Primerba Rozmarín 340 g 20 g
  • Cibuľa 40 g

Pečený citrón

  • Citrón 5 ks
  1. Nálev

    Soľ a cukor zmiešajte v studenej vode. Do takto pripraveného roztoku vložte ryby na 24 hodín.
  2. Grilovaný pstruh

    Ryby osušte, okoreňte Knorr Sypkým prípr. na ryby. Najemno nasekajte fenikel, šalotku a petržlenovú vňať. Nasekané prísady zmiešajte a dochuťte soľou. Takto pripravenú zmes vložte do brušnej dutiny rýb. Ryby si ugrilujte na rozpálenom grile.
  3. Šalát z pečených paradajok s rozmarínom

    Nakrájajte paradajky na štvrtiny. Zmiešajte Hellmann´s Barbecue omáčku s olivovým olejom a s Knorr Primerbou Rozmarín. Paradajky potrite takto pripravenou marinádou a upečte v rúre 20 minút pri 180 0 C. Po upečení paradajky posypte jemne nasekanou cibuľou.
  4. Pečený citrón

    Celé umyté citróny pečte 15 minút pri teplote 180 0 C. Potom ich prekrojte na polovicu.
  5. Tip

    Naprípravu tohto receptu možte použiť iný druh rýb . Napríklad pražmu alebo morského vlka.