1. Cesto

    • Ramu Profi utrite s vajíčkom, zakysaným krémom Rama, soľou a cukrom. Pridajte preosiatu múku a vyformujte cesto (nechajte 50 g múky na podsypávanie pri vaľkaní).

    • Cesto rozdeľte na 2 časti. Každú časť rozvaľkajte a vložte do tortovej formy. Na cesto položte papier na pečenie, nasypte sušený hrach alebo fazuľu a pečte pri teplote 180 °C 10 minút. Vďaka tomu sa okraje cesta neprepadnú.

    • Vyberte z konvektomatu, zložte papier na pečenie s fazuľami a pečte ďalších 5 minút.

  2. Náplň

    • Slaninu škvarte spolu s pórom. Huby restujte samostatne.

    • V jednej miske zmiešajte suroviny – krém Rama 31%, vajce a zmes na šampiňónovohubovú omáčku.

    • Hotovú hmotu vylejte na upečené cestá.

  3. Quiche

    • Pečte pri teplote 130 °C 25 minút, a potom zvýšte teplotu na 170 °C a pečte ďalších 10 minút.

    • Quiche nechajte vychladnúť, naporciujte a jednotlivé porcie zohrejte.

  4. Servírovanie

    • Podávajte napríklad s bazovým želé, restovanými kuriatkami jedlými, duseným pórom a pyré zo špenátu.