Ravioli s kačicou a maslovou omáčkou s parmezánom a citrónom

Suroviny
Ravioli s kačicou a maslovou omáčkou s parmezánom a citrónom
−
+
€0.0
Plnka
Konfitované mäso z kačacieho stehna
/g
500.0 g
0%
Ricotta
/g
500.0 g
0%
Maslo
/g
150.0 g
0%
Šalotka
/g
80.0 g
0%
Petržlenová vňať
/g
80.0 g
0%
Knorr Professional Essence Kurací bujón 1L
/ml
40.0 ml
0%
Ravioli
Semolínová múka
/kg
250.0 kg
0%
Vaječné žĺtky
/kg
190.0 kg
0%
Olivový olej
/ml
100.0 ml
0%
Strúhaný chren
/g
25.0 g
0%
Maslová omáčka s parmezánom a citrónom
Parmezán
/g
60.0 g
0%
Prečistené maslo (ghee)
/g
100.0 g
0%
Citrónová kôra
/g
10.0 g
0%
/
Plnka
-
Konfitované mäso z kačacieho stehna 500.0 g
-
Ricotta 500.0 g
-
Maslo 150.0 g
-
Šalotka 80.0 g
-
Petržlenová vňať 80.0 g
Ravioli
-
Semolínová múka 250.0 kg
-
Vaječné žĺtky 190.0 kg
-
Olivový olej 100.0 ml
-
Strúhaný chren 25.0 g
Maslová omáčka s parmezánom a citrónom
-
Parmezán 60.0 g
-
Prečistené maslo (ghee) 100.0 g
-
Citrónová kôra 10.0 g
Príprava
-
Plnka
Mäso natrháme na jemné vláklna, vymiešame s ricottou a rozpusteným maslom. Nakoniec do masy pridáme šalotku, petržlenovú vňať a dochutíme. Plnku ochladíme a rozdelíme na malé guľky. -
Ravioli
Z pripravených surovín urobíme cesto, nakoniec pridáme olivový olej. Cesto odložíme do chladničky na minimálne 3 hodiny. Pred rozvaľkaním by cesto malo mať izbovú teplotu. Cento natenko rozvaľkáme, vložíme naporciovanú plnku a vyformujeme ravioli. Varíme v osolenej vode, vyberieme, rozdelíme na taniere, polejem omáčkou a posypeme čerstvo nastrúhaným chrenom. -
Maslová omáčka s parmezánom a citrónom
Rozpustíme maslo, pridáme parmezán a jemne skaramelizujeme. nakoniec pridáme citrónovú kôru a bujón