Rebierka BBQ, s medovo-pivnou glazúrou, kaša zo sladkých zemiakov, zelený hrášok
Z časti predvareného hrášku pripravte pyré, pri servírovaní ho rozotrite a uložte na neho pripravený glazúrovaný hrášok, bude to vyzerať atraktívne.

Suroviny
Rebierka BBQ, s medovo-pivnou glazúrou, kaša zo sladkých zemiakov, zelený hrášok
−
+
€0.0
Rebierka
Bravčové rebierka (šírka aspoň 10 cm)
/g
5000.0 g
0%
Rýchlosoľ
/g
25.0 g
0%
Glazúra a rebierka
Pivo (nealkoholické)
/ml
200.0 ml
0%
Med
/g
100.0 g
0%
Sladké zemiaky
Sladké zemiaky
/g
3000.0 g
0%
Morská soľ
/g
30.0 g
0%
Olej
/ml
50.0 ml
0%
Šalotka (nakrájaná na kolieska a zosklovatená)
/g
100.0 g
0%
Rasca mletá
/g
5.0 g
0%
Glazúrovaný zelený hrášok
Zelený hrášok
/g
1300.0 g
0%
Maslo
/g
50.0 g
0%
Šalotka (nasekaná)
/g
100.0 g
0%
Med
/g
30.0 g
0%
Mäta (nakrájaná nahrubo)
/g
10.0 g
0%
Podávanie
Cherry paradajky
/g
100.0 g
0%
/
Rebierka
-
Bravčové rebierka (šírka aspoň 10 cm) 5000.0 g
-
Rýchlosoľ 25.0 g
Glazúra a rebierka
-
Pivo (nealkoholické) 200.0 ml
-
Med 100.0 g
Sladké zemiaky
-
Sladké zemiaky 3000.0 g
-
Morská soľ 30.0 g
-
Olej 50.0 ml
-
Šalotka (nakrájaná na kolieska a zosklovatená) 100.0 g
-
Rasca mletá 5.0 g
Glazúrovaný zelený hrášok
-
Zelený hrášok 1300.0 g
-
Maslo 50.0 g
-
Šalotka (nasekaná) 100.0 g
-
Med 30.0 g
-
Mäta (nakrájaná nahrubo) 10.0 g
Podávanie
-
Cherry paradajky 100.0 g
Príprava
-
Rebierka
- Rebierka posypte z oboch strán rýchlosoľou a na 2 hodiny dajte odležať.
- Potom posypte zmesou Delikát a uzatvorte do vákuového vrecúška.
- Vložte do cirkulátora na teplotu 85 ⁰C po dobu 8 hodín, po tomto čase vložte do studenej vody.
-
Glazúra a rebierka
- Pivo redukujte smedom na polovicu a premiešajte s omáčkou BBQ.
- Rebierka vyberte zvákuového vrecúška, potrite glazúrou agrilujte. V priebehu grilovania potierajte glazúrou.
-
Sladké zemiaky
- Zemiaky potrite olejom a posypte soľou, zabaľte do alobalu a pečte priteplote 170 ⁰C domäkka.
- Potom zemiaky ošúpte a roztlačte vidličkou spolu s upečeným cesnakom, dochuťte rímskou rascou a soľou.
-
Glazúrovaný zelený hrášok
- Hrášok vložte do vriacej vody a varte cca 3 minúty, ochlaďte a sceďte.
- Na masle nechajte zosklovatieť šalotku, pridajte med, čili a hrášok, restujte cca 2 minúty.
- Potom pridajte mätu a dochuťte.
-
Podávanie
- Jednotlivé zložky pokrmu rozložte na doske, sladké zemiaky posypte osmaženou šalotkou.