+

Mäso

  • Hovädzí steak (2 ks à 250 g) 500.0 g
  • Knorr Sypký prípr.na ochut.na hovädzie 0,75kg 20.0 g
  • Olivový olej podľa potreby 80.0 ml
  • Balsamico sirup 30.0 g

Šalát

  • Hellmann´s Šal. dr. Jogurtová príchuť 1L 300.0 g
  • Hellmann´s Šal. dr. Jogurtová príchuť 1L 300.0 g
  • Šalát radicchio 300.0 g
  • Hruška 200.0 g
  • Figy 500.0 g
  • Balsamico sirup

Servírovanie

  • Pistáciové oriešky 100.0 g
  1. Mäso

    Steaky okoreníme, pokvapkáme olejom a ogrilujeme na stupeň medium. Nakrájame na plátky a potrieme balsamikovým sirupom. Necháme vychladnúť.
  2. Šalát

    Listy šalátu natrháme na kusy, figy rozpolíme a veľmi krátko opečieme na grile.
  3. Servírovanie

    Vychladnuté ingrediencie rozmiestnime na tanier, doplníme pokrájanú hrušku, posypeme pistáciami a zvlášť podávame dresing.