+

Cibuľa

  • Červená cibuľa, na kolieska 300 g
  • Nálev z nakladaných uhoriek podľa potreby

Šalát

Servírovanie

  1. Cibuľa

    Nálev z uhoriek priveďte do varu, pridajte pokrájanú cibuľu a odstavte. Vychladnutú cibuľu aj s nálevom vložte do plastového sáčku a zavákuujte. Nechajte marinovať aspoň 2 hodiny.
  2. Šalát

    Plátky jabĺk položte na gril a krátko ogrilujte. Chlieb opečte do chrumkava, rovnako tak plátky slaniny.
  3. Servírovanie

    Na tanier striedavo položte lístky šalátu, grilované jablká, cibuľu a lístky repy. Posypte nakrájanou pažítkou, opraženými orieškami a hoblinami parmezánu. Podávajte s opečenými krutónmi a medovo-horčicovým dresingom.