Menu

Suroviny

+

Mäso

Šalát

  • Ľadový šalát 500.0 g
  • Jarná cibuľka, krájaná 80.0 g
  • Krúpy (uvarené cca 400 g) 100.0 g
  • Mango (3 ks à 700 g) 2000.0 g

Servíro v anie

  • Hellmann's dresing Tisíc ostrovov 210ml 300.0 g
  • Čerstvý koriander 10.0 g

Pokrájaný steak môžeme ešte dochutiť balsamico sirupom.

...

Príprava

  1. Mäso

    Mäso na steaky okoreníme, pokvapkáme olejom a ugrilujeme na stupeň medium. Necháme chvíľu odpočívať pod fóliou a potom zľahka posypeme mletou paprikou. Vychladnuté mäso pokrájame na prúžky alebo na kocky.
  2. Šalát

    Krúpy uvaríme do mäkka a necháme vychladnúť. Olúpané a vykôstkované mango nakrájame na väčšie kocky, šalát natrháme, papriky si ugrilujeme a prekrojíme. Všetky zložky šalátu rozprestrieme na tanier a dochutíme dresingom.
  3. Servíro v anie

    Obľúbená studená omáčka jemne dochutená čili. Skvelá na šaláty aj na teplé pokrmy s masom.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu