Šalát z grilovanej zeleniny s Caesar dresingom

Suroviny
Šalát
-
Šalát radicchio 500 g
-
Divoká brokolica 300 g
-
Mrkva 200 g
-
Cuketa 250 g
-
Čakanka, puky 1500 g
-
Jarná cibuľka 200 g
-
Malá repa 500 g
-
Žltá paprika 400 g
-
Olivový olej podľa potreby
Servírovanie
-
Knorr Farebné korenie drvené 0,5 kg
-
Frisée šalát 100 g
Príprava
-
Šalát
Tvrdšiu zeleninu môžeme krátko vopred povariť alebo spariť. Zeleninu nakrájame na väčšie kusy. Pokvapkáme olejom a ogrilujeme. -
Servírovanie
Na tanier položíme všetku grilovanú zeleninu, pridáme natrhaný frisée šalát, posypeme korením a podáváme s dresingom.