Menu

Suroviny

+

Šalát

  • Šalát radicchio 500.0 g
  • Divoká brokolica 300.0 g
  • Mrkva 200.0 g
  • Cuketa 250.0 g
  • Čakanka, puky 1500.0 g
  • Jarná cibuľka 200.0 g
  • Malá repa 500.0 g
  • Žltá paprika 400.0 g
  • Olivový olej podľa potreby 50.0 ml
  • Korenie čierne mleté 5.0 g

Servírovanie

  • Hellmann's dresing Caesar s údeným cesnakom 210 ml 300.0 ml
  • Frisée šalát 100.0 g

...

Príprava

  1. Šalát

    Tvrdšiu zeleninu môžeme krátko vopred povariť alebo spariť. Zeleninu nakrájame na väčšie kusy. Pokvapkáme olejom a ogrilujeme.
  2. Servírovanie

    Na tanier položíme všetku grilovanú zeleninu, pridáme natrhaný frisée šalát, posypeme korením a podáváme s dresingom.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu